Χριστουγεννιάτικο Bazaar “ΕΛΠΙΔΑ”: Μ’ένα “γλάρο” δίνουμε πίστη & ελπίδα στη φωτεινή πλευρά της ζωής!

Δεκεμβρίου 05, 2013

 

Το Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», άνοιξε τις πύλες του και φέτος στο ξενοδοχείο Πεντελικόν με την παρουσία της Πρόεδρου του Συλλόγου, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Γνωστοί δημιουργοί και καταστηματάρχες παρουσιάζουν τις συλλογές τους προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων σε προσιτές τιμές. Μέρος των εσόδων προσφέρονται για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Με δικά τους περίπτερα συμμετέχουν στο Bazaar οι: MARIA’S CAΚES & COOKIES, CASA, DIAMOND CLUB, DREAMWISH, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, ANATOL, MYI4D, KANDARAKIS, KESSARIS, LE CHOCOLAT, LIANA VOURAKIS, SERKOS, ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, VENETIA VILDIRIDIS , VST, ZERTEO, STORY MOOD, FRANK ZE PAUL, ΙΟΡΔΑΝΗΣ, MIRANDA’S, THE SCANDAL RING, SADRINE & JO, ABALAZ, ΛΙΤΤΑ , ΒΕΑΤ ΙΤ, LALAOUNIS, NAKASPAPER, MARISCHA, LA FENETRE , ΑSTER KIN και CONTESSINA BOUTIQUE.

Στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2014, ένας υπέροχος γλάρος, σχεδιασμένος αποκλειστικά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφορά του κοσμηματοπωλείου Serkos, οι νέες συλλεκτικές φιγούρες της Playmobil για την «ΕΛΠΙΔΑ», χριστουγεννιάτικα χειροποίητα αντικείμενα -μπάλες, δενδράκια, στολίδια -τα οποία δημιούργησαν παιδιά, εθελοντές και γονείς του Ξενώνα-, βιβλία, cd, κοσμήματα, τσάντες, διάφορα αντικείμενα μικρά και μεγάλα, μπλούζες μακό με τον γλάρο, μπλούζες για παιδάκια και άλλα. Τα δύο περίπτερα θα έχουν επίσης προσφορές σε επώνυμα αντικείμενα που δεν υπάρχουν στα άλλα περίπτερα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά (Δηληγιάννη 66).Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;