Όταν όλα καταρρέουν…! Συμβουλές και τεχνικές προσωπικής ενδυνάμωσης σε δύσκολες περιόδους

Φεβρουαρίου 21, 2014

4ο Therapy Planet Festival 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Ομιλία στην Κατηγορία: Ψυχοθεραπεία – Συμβουλευτική

“Όταν όλα καταρρέουν…!

Συμβουλές και τεχνικές προσωπικής ενδυνάμωσης σε δύσκολες περιόδους”

 ’Ωρα: 20:55 – 21:35

Ομιλητής: Άκης Αγγελάκης,  Σύμβουλος Συνθετικής Προσέγγισης, Συγγραφέας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Business & Life Coach

Συνοπτική Παρουσίαση:

Σε μια περίοδο της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας που το αφύσικο αρχίζει να θεωρείται φυσιολογικό, είναι ευνόητο ότι πολλά πράγματα αλλάζουν μορφή. Ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες και προβλήματα που είναι ιδιαζόντως εχθρικά, επικίνδυνα και σθεναρά! Ακριβώς όπως οι διάφοροι «ιοί» που εμφανίζονται κάθε χρόνο ανθεκτικότεροι και πιο απειλητικοί.

Γι΄ αυτό και είναι απαραίτητη η βαθύτερη γνώση, κατανόηση και εκπαίδευση επάνω σε ψυχολογικούς, πνευματικούς και επιστημονικούς «μηχανισμούς» που μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις με διαφορετικά «μάτια».

Κι εκεί ακριβώς είναι που στοχεύει η ομιλία του Άκη Αγγελάκη. Στον τρόπο που ο άνθρωπος αντιμετωπίζει, διαχειρίζεται και ξεπερνάει το απρόβλεπτο, το αφύσικο, το εχθρικό.

Μια ομιλία μεστή σε νοήματα και επιστημονικές συμβουλές που θα σας βοηθήσoυν να ορθώσετε το δικό σας ψυχικό, πνευματικό και φυσικό παράστημα απέναντι στις απειλές και τους κινδύνους της «νέας» εποχής!

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Άκης Αγγελάκης είναι Σύμβουλος Συνθετικής Προσέγγισης, Εκδότης, Συγγραφέας 24 βιβλίων, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Business & Life Coach,. Με πολυετή εμπειρία σε θέματα εξεύρεσης νέων πελατών και νέων αγορών για επαγγελματίες.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>