10 συμβουλές feng shui: καθαρίστε το σπίτι σας και προσελκύστε τον πλούτο!

Μαρτίου 29, 2013
inspire_cleaning

Freedigitalphotos

Στο feng shui (αρχαία κινέζικη τέχνη και πρακτική διαρρύθμισης του χώρου για να φέρουμε την αρμονία στο περιβάλλον και να γίνουμε πιο παραγωγικοί), τα συσσωρευμένα παλιά αντικείμενα που έχουμε σε αποθήκες, πατάρια ή ντουλάπια του χώρου μας αντιπροσωπεύει τις αποφάσεις που δεν πήραμε και την ανικανότητα μας να κοιτάξουμε το μέλλον μας.

Καθαρίζοντας  ό,τι άχρηστο από το σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο αυτή την άνοιξη μπορούμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την οικονομική ευημερία μας και να διατηρήσουμε τα οικονομικά μας σταθερά ακόμη και σε μια ασταθή οικονομία όπως η σημερινή.

Όταν καθαρίζουμε υποσυνείδητα ανοίγουμε μονοπάτια για τον πλούτο που μπορεί να είναι ένας μεγαλύτερος μισθός, περισσότεροι πελάτες, περισσότερες συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμα και ένας μεγαλύτερος τραπεζικός λογαριασμός.

Εδώ είναι οι 10 συμβουλές feng shui καθαριότητας που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε τον πλούτο:

1. Καθαρίστε την μπροστινή πόρτα σας.
Η μπροστινή πόρτα είναι εκεί όπου όλη η καλή ενέργεια μπαίνει στο σπίτι σας. Μια καθαρή πόρτα προσελκύει την ευημερία ενώ μια βρώμικη ή κακοδιατηρημένη πόρτα την αποκρούει.

2. Αντικαταστήστε τις καμένες εξωτερικές και τις εσωτερικές λάμπες.
Εάν τα δωμάτιά σας είναι σκοτεινά, είναι έτσι και το οικονομικό μέλλον σας. Αντικαταστήστε τις λάμπες και λαμπρύνετε τις δυνατότητές σας να προσελκύσετε τον πλούτο.

3. Καθαρίστε τα παράθυρά σας.
Τα παράθυρα είναι τα μάτια του σπιτιού. Όταν αυτά είναι λεκιασμένα με θαμπή ορατότητα δεν έχουμε πλήρη εικόνα όλων των επιλογών και των οικονομικών δυνατοτήτων μας.

4. Απομακρύνετε τα ξερά και αποξηραμένα φυτά και λουλούδια.
Αυτά συμβολίζουν νεκρή ενέργεια συνεπώς τα αντικαθιστούμε με υγιή, ζωντανά φυτά για να μεγαλώσει και η ευημερία στη ζωή μας.

5. Καθαρίστε την καρέκλα του γραφείου σας.
Εάν κάθεστε σε λεκιασμένο, σπασμένο, ή σχισμένο κάθισμα γραφείου αυτό αντιπροσωπεύει την αμέλεια για την εργασία σας. Καθαρίστε την καρέκλα σας ή πάρτε μια νέα για να βελτιώσετε την προοπτική σταδιοδρομίας σας.

6. Αντικαταστήστε τους σπασμένους καθρέφτες.
Ένα έχουμε ένα σπασμένο καθρέφτη δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα καθαρά συνεπώς καλό είναι να τον απομακρύνουμε και να τον αντικαταστήσουμε για να έχουμε μια καθαρή ματιά στο οικονομικά εύρωστο μέλλον μας!

7. Καθαρίστε τους ιστούς αράχνης.
Οι ιστοί αράχνης συμβολίζουν την εμμονή και την προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Τους καθαρίζετε έτσι ώστε να μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός.

8. Διορθώστε βρύσες που στάζουν & διαρροές.
Το νερό που διαρρέει αντιπροσωπεύει τη διαρροή πλούτου. Σταματήστε τη διαρροή και θα σταματήσετε τη διαρροή της αφθονίας σας.

9. Σφίξτε τα χαλαρά πόμολα και τις λαβές στις πόρτες σας.
Όταν οι λαβές είναι χαλαρές δεν μπορείτε να κρατήσετε μεταφορικά και κυριολεκτικά τα χρήματά σας. Καλό είναι να τα σφίξτε και ο πλούτος θα είναι πάντα μέσα στην παλάμη σας!

10. Καθαρίστε το φούρνο σας.
Ο φούρνος σας αντιπροσωπεύει τον πλούτο. Κρατήστε τον φούρνο σας καθαρό και φτιάξτε αμέσως την κουζίνα σας εάν αυτή δεν λειτουργεί σωστά.

Τώρα είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε την άνοιξη αλλά και την οικονομική ευημερία στη ζωή σας!


Πηγή: www.eimastegynaikes.grΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>