4 βήματα για μια καλύτερη ζωή

Οκτωβρίου 23, 2014

 Αντί να θυμώνετε με τον εαυτό σας για τις λάθος επιλογές που κάνετε και αντί να στενοχωριέστε που δεν μπορείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, αναρωτηθείτε για το τι πραγματικά θέλετε.

Βήμα πρώτο

Βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία

Η ηρεμία και η σιωπή αποτελούν το κλειδί για να ανοίξετε την πόρτα στον αληθινό σας εαυτό. Η νευροεπιστήμη έχει αποδείξει ότι ο τρόπος που αναπνέουμε μπορεί να αλλάξει τα εγκεφαλικά κύματα δημιουργώντας μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.

Βήμα δεύτερο

Ανακαλύψτε τα κρυφά σας θέλω

Συνήθως το μυαλό μας μπορεί να σταθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο με τις αρνητικές σκέψεις και τις στενές αντιλήψεις. Η ψυχή είναι αυτή που θα μας πει τι πραγματικά θέλουμε και χρειαζόμαστε.

Βήμα τρίτο

Βρείτε τη δική σας αλήθεια

Ο λόγος που κρυβόμαστε πίσω από την αλήθεια είναι γιατί αν την αποδεχτούμε θα πρέπει να φέρουμε αλλαγές στη ζωή, και αυτό μπορεί να μας φέρει τρόμο. Όμως οι αλλαγές που βασίζονται στην αλήθεια μακροπρόθεσμα λειτουργούν πάντα θετικά.

Βήμα τέταρτο

Πιστέψτε ότι οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν

Η σκέψη ότι τίποτα στη ζωή δεν χαρίζεται και όλα γίνονται με πολύ κόπο και δύσκολα συνήθως σαμποτάρει την πίστη μας. Τα συμπεράσματα που βγάζετε για το παρόν συνήθως βασίζονται στις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και εμποδίζουν να δείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν και να σας οδηγήσουν στα όνειρα σας.

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>