5 εύκολες ασκήσεις που θα σας χαρίσουν τους κοιλιακούς των ονείρων σας!

Φεβρουαρίου 08, 2016

 Το λίπος που έχει συσσωρευτεί στην κοιλιά είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε ανθρώπους που έχουν πάρει κιλά. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή σας και το γεγονός ότι κάθεστε όλη την ημέρα μπορεί να επηρεάσει το βάρος σας;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως. Απλώς κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες. Κάθε μια από αυτές δείχνει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάψετε λίπος. Οι ασκήσεις είναι δημιούργημα του ηθοποιού και μοντέλου Adrian James.

Ασκήσεις

Άσκηση 1η
Ξαπλώστε και βάλτε τα χέρια σας κάτω από τα οπίσθια. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα στρώμα γυμναστικής. Ανασηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας, ισιώστε τα πόδια και περάστε σταυρωτά το ένα πόδι πάνω από το άλλο.

Άσκηση 2η
Ξαπλώστε στο στρώμα γυμναστικής και ακουμπήστε τον δεξί σας αστράγαλο πάνω στο αριστερό γόνατο. Ανασηκώστε την πλάτη και ακουμπήστε τον αριστερό αγκώνα στο δεξί γόνατο. Επαναλάβετε με το άλλο πόδι / αγκώνα.

Άσκηση 3η
Ξαπλώστε στο στρώμα και ακουμπήστε τα χέρια τους κροτάφους σας. Λυγίστε τα γόνατα και σηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας.

Άσκηση 4η
Ξαπλώστε στο στρώμα γυμναστικής και σηκώστε το πάνω μέρος της πλάτης σας. Κρατήστε τα πόδια σας ίσια και ανεβοκατεβάστε τα εναλλάξ.

Άσκηση 5η
Ξαπλώστε στο στρώμα και λυγίστε τα γόνατά σας. Υψώστε το κεφάλι και την πλάτη και τοποθετήστε τα χέρια σας στο πλάι. Αγγίξτε τα πόδια σας με τα δάχτυλά σας – το αριστερό χέρι στο αριστερό πόδι, το δεξί χέρι στο δεξί πόδι.

Πηγή

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>