5 συμβουλές για επιτυχημένα πρώτα ραντεβού!

Απριλίου 01, 2013
inspire_dating

Freedigitalphotos

Είστε καιρό μόνη σας και έχετε βαρεθεί τα αποτυχημένα ραντεβού; Υπάρχουν λύσεις για να ανανεώσετε τα ραντεβού σας και ίσως να έχουν ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Σίγουρα όλα είναι θέμα χημείας, αν δηλαδή ταιριάζουμε ή όχι με τον άλλον, αλλά μερικές φορές μπορεί να αδικούμε και κάποιους, λόγω κάποιων παραγόντων που αν τους λάβουμε υπόψη μας, όλα θα είναι διαφορετικά.

1. Να νιώθετε χαλαροί.
Ίσως τα ραντεβού που έχετε βγει να σας έχουν απογοητεύσει και σας έχουν «κουράσει», διότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε. Χρειάζεται να είσαστε χαλαροί και να μην είσαστε αυστηροί με τον άλλον/η, έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις να καλύψει σε μία βραδιά όλες σας τις προσδοκίες. Απολαύσετε χαλαρά το ραντεβού σας και οι πιθανότητες να υπάρξει ενδιαφέρον μεταξύ σας θα είναι περισσότερες!

2. Επιλέξτε πρωτότυπα μέρη για συνάντηση.
Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την απογοήτευση του πρώτου ραντεβού, είναι να κάνετε κάτι πρωτότυπο. Αποφύγετε τα εστιατόρια, τα μπαρ και το σινεμά και δοκιμάστε να πάτε για bowling, για περίπατο ή ακόμα και σε μια gallery, εάν σας αρέσει η τέχνη.

3. Πάρτε πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Αναλάβετε εσείς και προγραμματίστε το ραντεβού σας όπως εσείς επιθυμείτε. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε ένα χώρο που δεν περνάτε καλά, πάρτε την πρωτοβουλία και προτείνετε να πάτε κάπου αλλού.

4. Να είστε αληθινοί!
Το κλειδί για την επιτυχία της πρώτης συνάντησης είναι να αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να εκφραστεί ελεύθερα! Μην προσποιηθείτε κάτι που δεν είστε ή κάτι που νομίζετε ότι ο άλλος/η θα περίμενε από εσάς. Έχουμε την τάση στην αρχή της γνωριμίας με έναν άνθρωπο να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κάτι όμως που δεν είναι η κύρια αντιπροσώπευση του εαυτού μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις και προσδοκίες. Πείτε μόνο την αλήθεια σας. Είναι η μόνη που δε χρειάζεται προσπάθεια και μπορεί να σας οδηγήσει σε ασφαλή επιτυχία.

5. Να είστε ευγενικοί!
Ακόμη κι αν ο άνθρωπος που συναντήσατε τελικά σας απογοήτευσε ή δεν ήταν αυτό που προσδοκούσατε, φερθείτε του ευγενικά και ευχαριστήστε τον που μοιράστηκε το χρόνο της συνάντησής σας μαζί σας. Η ευγένεια της ψυχής χαρίζει όμορφα συναισθήματα και στις δύο πλευρές και δημιουργεί υγιείς ανθρώπινες σχέσεις.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές κι αν τελικά δε βρείτε ακόμη τον Έρωτα της ζωής σας, τουλάχιστον θα προετοιμάσετε το έδαφος για όταν αυτός θα έρθει…

 Αρθρογράφος: inspireyourlife.grΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>