Milkshake καρπούζι!

Ιουλίου 10, 2014

Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη

 Υλικά

3-4 φέτες καρπούζι

μισό φλ. γάλα αμυγδάλου

Εκτέλεση

1. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από το καρπούζι

2. χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα αμυγδάλου.

Θρεπτική αξία: 120 θερμίδες, 70γρ. υδατανθράκων και 7γρ. πρωτείνης

Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com 

Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>