N.L.P. Αυτογνωσία και Αυτοπραγμάτωση

Δεκεμβρίου 29, 2016

Έχεις αναρωτηθεί γιατί ενώ είσαι θετικός και ανοιχτός άνθρωπος, τα πράγματα σε δυσκολεύουν;

Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι θετικές δηλώσεις που κάνεις, δεν πιάνουν σε σένα;

Έχεις αναρωτηθεί τι άλλο πια να κάνεις, για να φέρεις αυτό που επιθυμείς;

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν να κάνεις, είναι να δεις αληθινά εσένα, χωρίς εξωτερικά καμουφλάζ και δικαιολογίες. Χρειάζεται να πας στον βαθύ σου εαυτό που γνωρίζει τα πάντα για σένα και σου έχει τις λύσεις.

Χρειάζεται να ασχοληθείς με αφοσίωση και συνέπεια με σένα, αλλά με τρόπο τέτοιο που δεν θα βιώνεις ένα μόνιμο δράμα, αλλά μια εσωτερική δύναμη και χαρά που θα σε κάνει να μεταμορφώνεσαι στην καλύτερή σου εκδοχή. Μέσα λοιπόν από την καλύτερη εκδοχή σου, μπορείς να έχεις αυτό για το οποίο εργάζεσαι με τον ίδιο τρόπο.

Και τι σημαίνει πας στον βαθύ σου εαυτό;

Σημαίνει να βρεις όλες σου τις κρυμένες αλήθειες που σε κάνουν να μεγαλουργείς αλλά και που σε σαμποτάρουν. Γιατί οι εσωτερικοί μας σαμποτέρ δεν νοιάζονται για το πόσο υπέροχα κάνεις εσύ την δουλειά σου γι’ αυτό που θες. Νοιάζονται μόνο για το πώς να μην έχεις αυτό που θες. Απλά…. Αν όμως βρεις πού κατοικούν και γιατί δρουν έτσι, από πού εμφανίστηκαν και γιατί, τότε πας και κάνεις εκεί αυτό που χρειάζεται, για να λυθεί το εδώ και τώρα σου. Άμεσα. Χωρίς χρονοβόρες και ατέρμονες αναλύσεις και πισωγυρίσματα. Η ζωή περνά γρήγορα και χρειάζεται να συντονίζεσαι με την κάθε φάση της.

Έτσι μαθαίνεις ποιές είναι πράγματι οι ανάγκες σου και όχι αυτές που εσύ νομίζεις. Μαθαίνεις ποιοι είναι οι αυτο-σαμποτέρ σου. Μαθαίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, χωρίς λογοκρισία και πρέπει. Μαθαίνεις ποια είναι η πρωταρχική σου ανάγκη και ερώτηση στην ζωή σου γιατί αυτή είναι που σε καθορίζει τώρα. Μαθαίνεις ποια δυναμική σχέσεων σε οδηγεί σε επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που σε κάνουν να νιώθεις εγκλωβισμένος στην ζωή σου. Και άλλα πολλά… Γιατί η γνώση είναι δύναμη, πού όταν συνδυαστεί με την κατάλληλη δράση, γίνεται αυτοπραγμάτωση!

Το N.L.P. είναι μια γρήγορη, εύκολη και αποκαλυπτική μέθοδος αυτογνωσίας και άλλο τόσο μέθοδος αυτοβελτίωσης και αυτοδυναμίας. Έλα να την γνωρίσεις και να ενθουσιαστείς. Γιατί μόνο με ενθουσιασμό μπορείς να κερδίσεις το καλύτερο που σου αξίζει!

Θα χαρώ να γνωριστούμε και να συμπορευτούμε για λίγο ή πολύ σ’ ένα αληθινό ταξίδι ψυχής με αγάπη και ελπίδα!

Που: 3ο  InspireYourLife Forum by MoneyShowAthens Hilton, αίθουσα Ικαρία (ημι-όροφος)

Πότε: Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Ώρα: 20:00 – 21:00

Είσοδος: ελεύθερη

Εισηγήτρια: Νάνσυ Φωτοπούλου, Εναλλακτική Ολιστική Θεραπεύτρια, δημιουργός του ολιστικού συστήματος αυτοβελτίωσης “ΖΩΗ”

Βιογραφικό

Η Νάνσυ Φωτοπούλου είναι Ολιστική Θεραπεύτρια Φυσικών μεθόδων, Εκπαιδεύτρια του Thai Massage, Σύμβουλος Τεχνικών Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοϊασης, Life Motivator και Theta Healer.
Μέσα απ’ όλη τη γνώση και την εμπειρία της, ακούγοντας με αγάπη τις ανάγκες των πελατών της, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα Ολιστικό και Εναλλακτικό Σύστημα Αυτοβελτίωσης και Αυτο-ανάπτυξης που επιδρά θετικά και θεραπευτικά σε όλα τα  επίπεδα. Ονομάζεται «ΖΩΗ» και ενώνει το σύνολο ΣΩΜΑ-ΝΟΥΣ-ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ,μέσα από θεραπευτικές τεχνικές που συμπληρώνουν και ενισχύουν τις όποιες κλασσικές ιατρικές θεραπείες και μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την καλή υγεία, αλλά και την καλή ζωή.
Κάνει ατομικές συνεδρίες, ομαδικά εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, περαμένοντας ένθερμη οπαδός της μάθησης, της άπειρης γνώσης και της ζωής.

Αγαπημένο της μότο: «Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις» ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ

Εmail: fo.nancy@gmail.com

Fb : Nancy Fotopoulou

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>