Rejuvance: Η φυσική μέθοδος για ομορφιά κι ευεξία!

Ιουλίου 10, 2013
inspire_cheek

Photo from http://womens1world.blogspot.gr


Γράφει η Πέγκυ Ζάρρου (εναλλακτική θεραπεύτρια, μουσικός) 
 

Όλοι επιθυμούμε ένα όμορφο πρόσωπο. Τι είναι όμως η ομορφιά; Τα τέλεια χαρακτηριστικά; Η άψογη γαλλική μύτη; ‘Η τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια με τις μακριές βλεφαρίδες; Όχι! Ασφαλώς δεν είναι μόνο αυτό.

Ταιριάζει καλύτερα σαν απάντηση σε αυτό το σημαντικό ερώτημα η λέξη…ΑΡΜΟΝΙΑ. Και για να κάνουμε τα πράγματα πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα πρόσωπο είναι όμορφο, όταν εκπέμπει ηρεμία, γλυκύτητα, ζεστασιά, λάμψη, ισορροπία και προπαντός υγεία.

Είναι ανάγκη όλων μας η ομορφιά και αφορά και τους άντρες και τις γυναίκες. Θα έλεγα ακόμη ότι είναι δικαίωμά μας. Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι τώρα δε χρειάζεται να πληρώσουμε κανένα τίμημα (για την υγεία μας) για να τη γευτούμε. Πολλές, ασφαλείς και αποτελεσματικές μέθοδοι είναι πια ευρέως γνωστές και περιμένουν να τις ανακαλύψουμε και να τις κάνουμε τρόπο ζωής. Το Ρεζουβάνς είναι μία από αυτές.

ΡΕΖΟΥΒΑΝΣ: Η τέλεια θεραπεία! Προσφέρει ομορφιά και ευεξία ταυτόχρονα!

Χαλαρώνει τους τεταμένους μυς, τονώνει και συσφίγγει τις χαλαρές περιοχές, απαλύνει τις ρυτίδες, δίνει στο δέρμα λάμψη και φρεσκάδα.

Το Ρεζουβάνς δουλεύει κυρίως στο συνδετικό ιστό, τη στοιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για την καλή οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας.

Το άγχος, η ένταση, η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας φωλιάζουν στις εκφράσεις του προσώπου μας. Αυτόματα οι μυς συσπώνται και σιγά σιγά παγιώνουν τα σφιξίματα αυτά. Το αποτέλεσμα είναι ότι εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές που στη συνέχεια γίνονται βαθιές ρυτίδες και άλλες δυσαρμονίες.

Το Ρεζουβάνς απελευθερώνει τις εντάσεις που συγκεντρώνονται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, του αυχένα και των ώμων, ξεμπλοκάρει τους πιασμένους μυς και το συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα το δέρμα να ξαναποκτά το φυσικό του τόνο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανεβαίνουν, η επιδερμίδα γίνεται λεία κι απαλή, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες λειαίνουν και η έκφραση του προσώπου γίνεται πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Το γεγονός ότι ταυτόχρονα δουλεύονται πολύ σημαντικά βελονιστικά σημεία που βρίσκονται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και των ώμων μας δίνει επιπλέον οφέλη που βοηθούν στην αποτοξίνωση, την ισορροπία και την ξεκούραση όλου του σώματος.

Περιγραφή θεραπείας

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία Ρεζουβάνς αποτελείται από 6 συνεδρίες που πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα.

1η συνεδρία: Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.

Οφέλη: καλύτερη οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας, ανακούφιση από εντάσεις, λάμψη σε όλο το πρόσωπο, ευεξία σε όλο το σώμα.

2η συνεδρία: Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού στο μέτωπο, την περιοχή γύρω από τα μάτια και το τριχωτό της κεφαλής, μυική απελευθέρωση στον αυχένα, την κεφαλή και το μέτωπο.

Οφέλη: Απαλύνει τις ρυτίδες στα μάτια και το μέτωπο, ανεβάζει τα χαρακτηριστικά της περιοχής (φρύδια), ανακουφίζει από εντάσεις και πόνους που σχετίζονται με το κεφάλι, τα μάτια, τα αυτιά, τον αυχένα (πονοκεφάλους, ημικρανίες κ.ά.)

3η συνεδρία: Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού και μυική απελευθέρωση στην περιοχή από τα μάτια μέχρι το στόμα.

Οφέλη: τονώνει τα πεσμένα χαρακτηριστικά (π.χ. στη ρινοπαρειακή αύλακα), λειαίνει τις ρυτίδες (π.χ. γύρω από το άνω χείλος) ανακουφίζει από εντάσεις στους μυς της περιοχής (π.χ. πόνους στη γνάθο, τρίξιμο των δοντιών) χαρίζει όμορφο και άνετο χαμόγελο, διευκολύνει την ομιλία και το μάσημα των τροφών.

4η συνεδρία: Απελευθέρωση του Συνδετικού ιστού και μυική απελευθέρωση από την κάτω γνάθο, το λαιμό έως το ντεκολτέ.

Οφέλη: ανακουφίζει από τις εντάσεις της περιοχής, τονώνει τις χαλαρές περιοχές του λαιμού (π.χ. προγούλι) και λειαίνει τις ρυτίδες. Διευκολύνει την προφορική έκφραση, την ομιλία ακόμη και το τραγούδι.

5η συνεδρία: Μυική απελευθέρωση στην περιοχή της κάτω γνάθου, του λαιμού και των ώμων.

Οφέλη: τονώνει τους χαλαρούς μυς, ανακουφίζει από πόνους και απελευθερώνει την ευρύτερη περιοχή του αυχένα και των ώμων, ανασηκώνει το ντεκολτέ.

6η συνεδρία: Γενική εργασία σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Επιμένουμε στις περιοχές που επιθυμούμε.

Οφέλη: προσφέρει υπέροχη αίσθηση ευεξίας σε όλο το σώμα, τελειοποιεί τα αισθητικά αποτελέσματα, το πρόσωπο αποκτά λεία, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Για μόνιμα αποτελέσματα συστήνεται επανάληψη όλων των συνεδριών δύο φορές το χρόνο και μεμονωμένες συνεδρίες κάθε 1-2 μήνες.

Το Ρεζουβάνς είναι ίσως η αποτελεσματικότερη φυσική μέθοδος ομορφιάς κι αναζωογόνησης. Απευθύνεται σε όλους και ταιριάζει σε όλους. Ενδείκνυται πριν από μια σημαντική εμφάνιση αλλά και για την καθημερινή μας ανάγκη για ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

 (1) Reader Comment

  1. markella
    Reply →
    18/07/2013 at 10:50 μμ

    Είχα προσωπική εμπειρία με την κ. Πέγκυ Ζάρρου! Μου την σύστησαν και πήγα να δώ τί είναι το Rejuvance για το οποίο ακούω συνέχεια. Δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω... Εκανα και τις 6 συνεδρίες και ήθελα να τονίσω οτι δεν μπορεί να φανταστεί κανένας την ορατή διαφορά από την πρώτη κι'ολας συνεδρία. Η Κυρία Ζάρρου μου είχε κάνει το μισό μέρος του προσώπου μου και μου ζήτησε να πάω στον καθρέφτη του μπάνιου αμέσως πριν ξεκινήσει το υπόλοιπο μισό ! Με έπιασαν τα γέλια γιατί δεν περίμενα να δώ καμία ουσιαστική διαφορά (Είμαι και λίγο δύσπιστη)! Κι΄όμως η διαφορά δεν ήταν μόνο ότι το μισό πρόσωπο φαινόταν σαν να είχα μόλις ξυπνήσει, ζωντανό και σίγουρα πιο λαμπερό, αλλά σαφέστατα άρχισε να δείχνει και λίγο πιο "νεανικό"! Μετά από την 6η συνεδρία μπορώ να πώ οτι καμία κρέμα προσώπου (όσο ακριβή και αποτελεσματική να είναι) δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα και το αποτέλεσμα του "Rejuvance", του φυσικού "Lifting", και την τεχνογνωσία μιας σαφέστατα άρτιας επαγγελματίας όπως είναι η Κυρία Πέγκυ Ζάρρου.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>