Vegan παγωτό μπανάνα – φυστικοβούτυρο
Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη
Υλικά:
1 μπανάνα
1 κουτ. σούπας φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε σε ροδέλες τη μπανάνα και τη βάζουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.
Μόλις παγώσει, τη βάζουμε στο μίξερ μαζί με το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.
Καλό είναι να καταναλωθεί άμεσα, γιατί μετά από λίγη ώρα η υφή είναι πολύ μαλακή λόγω της μπανάνας.
Μπορούμε να σερβίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα ή ξηρούς καρπούς.
Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com
Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com