Vegan παγωτό μπανάνα – φυστικοβούτυρο

Ιουλίου 30, 2014

Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη

image:www.twopeasandtheirpod.com

Υλικά:

1 μπανάνα

1 κουτ. σούπας φυστικοβούτυρο

 

Εκτέλεση

Κόβουμε σε ροδέλες τη μπανάνα και τη βάζουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.

Μόλις παγώσει, τη βάζουμε στο μίξερ μαζί με το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.

Καλό είναι να καταναλωθεί άμεσα, γιατί μετά από λίγη ώρα η υφή είναι πολύ μαλακή λόγω της μπανάνας.

Μπορούμε να σερβίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα ή ξηρούς καρπούς.

Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com 

Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>