Προϊόντα Yves Rocher

-Παγκόσμιος Ηγέτης στη Φυτική Κοσμετολογία-
~ ~ ~ ~
Yves Rocher  σημαίνει ομορφιά, ευεξία, ισορροπία.
Στόχος μας στην Yves Rocher είναι να αναδείξουμε κάθε προσωπικότητα, να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που σέβονται τη γυναικεία φύση αλλά και το περιβάλλον.
Τα εργαστήρια Φυτικής Βιοκοσμετολογίας Yves Rocher, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής στον τομέα της μοριακής βιολογίας και φυτοβιολογίας, ανακαλύπτουν συνεχώς νέα δραστικά συστατικά για τη δημιουργία καινοτομικών καλλυντικών.

Πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά:

- περιποίησης προσώπου
– αντιγήρανσης
– περιποίησης σώματος
– μακιγιάζ & αρωμάτων

Δείτε τα προϊόντα του μήνα εδώ:

Προϊόντα Yves Rocher Προϊόντα Yves Rocher

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται και συσκευάζονται στη Γαλλία, είναι υποαλλεργικά με ημερομηνία λήξης, κριτήρια που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά Yves Rocher δε δοκιμάζονται σε ζώα, σέβονται το περιβάλλον και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση των φυσικών πόρων ενέργειας του πλανήτη.

Η εταιρεία Yves Rocher ιδρύθηκε το 1959 και έχει παρουσία σε 90 χώρες και 40 εκατομμύρια πιστούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Γίνετε Δωρεάν μέλος της Yves Rocher Ελλάδας, κερδίστε μόνιμη έκπτωση 23% και Δωρεάν αποστολή καταλόγου προϊόντων κάθε μήνα στο χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε:

Τηλ.: 6983104182

E-mail: info@inspireyourlife.gr

Newsletter

"Ο δρόμος για να ανακαλύψεις τον καλύτερο σου εαυτό"

InspireYourLife.gr_Οδηγός Ευζήν

Βρείτε μας στο Facebook.

X Αν θέλετε κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook