Λάμψη, χρώμα, ομορφιά & υπέροχες προνομιακές προτάσεις δώρων

Δεκεμβρίου 11, 2017

Σας αγχώνει η χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων που όλο και μεγαλώνει καθώς σκέφτεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θέλετε να ευχαριστήσετε, αλλά και τον εαυτό σας που αγαπάτε να φροντίζετε; 

Οι γιορτινές προσφορές της Yves Rocher κάνουν και φέτος την εμφάνισή τους, προκειμένου να γεμίσουν τις μέρες σας με υπέροχες μυρωδιές, ξεχωριστές υφές και σαγηνευτικά αρώματα.

Πλήθος επιλογών για να διαλέξετε αυτά που έχετε ανάγκη για την περιποίησή σας αλλά και χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας. Και όλα αυτά σε απίστευτες, προνομιακές τιμές ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων αγορών!

Λαχταριστές, συλλεκτικές, γιορτινές προσφορές!

Οι μοναδικές συνθέσεις της Yves Rocher σας προσφέρουν μια υπέροχη γκάμα Χριστουγεννιάτικων συλλογών για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει: 

“Πλούσιο” άρωμα Βανίλιας

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία προϊόντων, με βάση την μαγευτική βανίλια, αυτά που επιθυμείτε. Για αναζωογόνηση και θρέψη σώματος σε προνομιακές γιορτινές τιμές, αφρόλουτρο, γαλάκτωμα, ζελ και κρέμα χεριών καθώς και βάλσαμο για τα χείλια σας.

“Ζεστό” άρωμα κόκκινων Μούρων

Μια εξολοκλήρου Χριστουγεννιάτικη επιλογή. Επιλέξτε το σετ που επιθυμείτε. Τυλίξτε το σε ένα γιορτινό, χρυσαφί πουγκί από οργάντζα που προσφέρεται μαζί με κάθε σετ, και έχετε ένα υπέροχο δώρο. Είτε για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αυτό το δώρο θα μείνει αξέχαστο.

Σαγηνευτικό άρωμα Αχλάδι & Κακάο

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την ακαταμάχητη αυτή συλλογή της Yves Rocher. Μια εξαιρετική σύνθεση που το θεσπέσιο άρωμα της δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Προσφέρεται σε σετ όπως και οι παραπάνω συνθέσεις μας και με παρόμοια είδη προϊόντων.

Μια ακόμη αγαπημένη σύνθεση επιστρέφει και αυτά τα Χριστούγεννα. Την υπέροχη κρέμα χεριών από Μανταρίνι και Κανέλα θα τη συναντήσετε ως μέρος των διάφορων σετ που δημιουργήθηκαν για εσάς.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο Δεκεμβρίου για να βρείτε όλες τις συλλογές και τα σετ που προσφέρονται από την Yves Rocher για αυτές τις ξεχωριστές ημέρες. Γιορτινές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων

με το εορταστικό άλμπουμ Δεκεμβρίου που είναι γεμάτο

με λάμψη, χρώμα, υπέροχες προτάσεις δώρων αλλά κυρίως με αγάπη!!!

 Τυλίξτε τα σε ένα χρυσαφένιο πουγκί και αποκτήστε ή δωρίστε τα σε αγαπημένα πρόσωπα. Το καλύτερο δώρο ομορφιάς για αυτά τα Χριστούγεννα θα το βρείτε πάλι με την εγγύηση της αγαπημένης εταιρίας φυσικών καλλυντικών Yves Rocher.

Κατάλογος Yves Rocher Δεκεμβρίου

 Αποκτήστε όλα τα είδη του καταλόγου με επιπλέον έκπτωση 23%

Δωρεάν αποστολή του καταλόγου κάθε μήνα στο χώρο σας.

Επιπλέον:

1. Με κάθε παραγγελία 50 ευρώ και άνω δικαιούστε μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με καλλυντικά Yves Rocher στο χώρο της εταιρίας TEOΡΟΣ Yves Rocher Ελλάδας, Δεινοκράτους 101 Κολωνάκι.   

2: Mε κάθε παραγγελία 100 ευρώ και άνω από 1/12 εως 15/12 συμμετέχετε σε κλήρωση για 10 ταξίδια (3 ημερών) στο Πόρτο Χέλι το Μάιο του 2018

Για να κερδίσετε τα παραπάνω προνόμια χρησιμοποιήστε τον ΚΩΔΙΚΟ: INSPIRE

Για πληροφορίες & παραγγελίες:

info@inspireyourlife.gr
τηλ. 6983104182



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>