Διεθνές συνέδριο Θεραπευτικής Yoga & Pilates

Ιουνίου 19, 2013
inspire_symbosioun

photo from http://athenssymposium.com


4
th ATHENS Yoga & Pilates Symposium
Yoga & Pilates Therapy


28-30
Ioυνίου 2013

Ένα απόλυτα αναγκαίο και πρωτοπόρο συνέδριο αφιερωμένο στη Θεραπευτική εφαρμογή των εναλλακτικών τρόπων άσκησης Yoga & Pilates θα πραγματοποιηθεί 28-30 Ιουνίου στην Αθήνα, στο χώρο του ΤheHubEvents, Αλκμήνης 5, Κ.Πετράλωνα.

Προσκεκλημένοι είναι γνωστοί και σεβαστοί δάσκαλοι του χώρου από όλο τον κόσμο, όπως ο φυσιοθεραπευτής δάσκαλος Yoga από την Αυστραλία, SimonBorg-Olivier, η συγγραφέας και καθηγήτρια κινησιολογίας του πανεπίστημιου της Καλιφόρνια στο LongBeach, KarenClippinger, και ο συγγραφέας του βιβλίου YogaAnatomy, LeslieKaminoff από την Νέα Υόρκη.

Τα θέματα του Συμποσίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντος από την ειδική ανατομία των αρθρώσεων, και νευροφυσιολογία των μυών, μέχρι την θεραπευτική άσκηση και ευθυγράμμιση για την περιοχή του γόνατος, προβλήματα ώμου, αυχένα, και οσφυϊκής ζώνης, καθώς και πρακτικές αναπνοής και διαλογισμού για την αντιμετώπιση ψυχικών και σωματικών ασθενειών.

Το Συμπόσιο διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά από την ομάδα του ΝYSY Studios και το σωματείο “Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί” της Αθήνας, με επικεφαλή τη γνωστή δασκάλα Yoga & Pilates, Bιβή Λέτσου, (διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Inspireyourlife.grπου έχει διοργανώσει και τα άλλα τρία Αthens Pilates Symposium με μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο.

Η κυρία Λέτσου δήλωσε:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη της Ελλάδας αλλά και του κόσμου γενικά να ανακαλύψει τη βαθύτερη διάσταση των μεθόδων Yoga & Pilates, και την πρακτική εφαρμογή τους για προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε σε σωματικό, ψυχολογικό, ή νοητικό επίπεδο. Αυτό τον καιρό διοργανώνονται διάφορα Φεστιβάλ Yoga στην Ευρώπη, άρα δεν είναι αυτό το επίκαιρο ζητούμενο. Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι να μάθει πως πραγματικά μπορεί να βοηθηθεί και να θεραπεύσει το σώμα και νου από το στρες, και τις διάφορες παθήσεις της σύγχρονής ζωής. Αντιλαμβάνομαι μια στροφή προς αυτή τη διάσταση και την ανάγκη προς θεραπεία μέσα από τη δική μου διδασκαλία, και νιώθω με σιγουριά ότι προς τα εκεί πρέπει να στραφούμε. Για το λόγο αυτό προσκαλέσαμε μεγάλους και σεβαστούς δασκάλους για το κάθε θέμα του Συμποσίου. Το 4ο Athens Symposium θα καλύψει πάνω από 30 θέματα σχετικά με τη θεραπευτική Yoga και Pilates, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί το ευρύτερο κοινό, αλλά κυρίως οι δάσκαλοι Yoga και Pilates. Αναμένουμε μεγάλη ανταπόκριση από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την ελπίδα ότι πολύς κόσμος θα βρει έτσι ανακούφιση και θεραπεία».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους παρουσιαστές μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: http://ow.ly/maKl

* To www.inspireyourlife.gr ως χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου χαρίζει στους αναγνώστες του 10% έκπτωση τηλεφωνώντας στο (210) 32 32 004 και δηλώνοντας ότι είναι αναγνώστης του www.inspireyourlife.gr.


The Hub Events
Αλκμήνης 5
, Κ.Πετράλωνα

 Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>