Ευκαιρίες καριέρας για Κύπριους γιατρούς στην Ελβετία

Νοεμβρίου 29, 2018

Μία εξαιρετική ευκαιρία σταδιοδρομίας έχουν πλέον οι Κύπριοι Γιατροί που έχουν ολοκληρώσει την ειδικότητά τους και αναζητούν μία καλύτερη ποιότητα εργασίας και κατ’ επέκταση μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σε συνεργασία με τις καλύτερες κλινικές της Ελβετίας (Ζυρίχη, Λουκέρνη,Winterthur) παρέχονται προνομιακά πακέτα εργασίας σε Κύπριους γιατρούς στην καρδιά της Ευρώπης.

 • Η Ζυρίχη έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη πόλη στον κόσμο για διαβίωση.
 • Τα πακέτα αμοιβής των γιατρών είναι τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς με δυνατότητες εξέλιξης και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.
 • Οι υπηρεσίες προς τους υποψήφιους γιατρούς είναι εντελώς δωρεάν.
 • Παρέχεται καθολική υποστήριξη από μόνιμη συνεργάτιδα στην Ελβετία.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γιατροί που έχουν ολοκληρώσει την Ειδικότητά τους: Παθολόγοι, Παιδίατροι, Δερματολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, Γυναικολόγοι, Οφθαλμίατροι, Ραδιολόγοι, κτλ.

Προτεραιότητα την τρέχουσα περίοδο έχουν οι Παθολόγοι.

Προϋποθέσεις

 1. Γνώση Γερμανικής γλώσσας (επίπεδο Β2), Αγγλική
 2. Πιστοποιητικό ειδικότητας
 3. Επαγγελματισμός και συναισθηματική νοημοσύνη
 4. Ευελιξία και ενδιαφέρον για καλύτερη ποιότητα ζωής

Τί προσφέρεται

 • Υψηλή αμοιβή επιπέδου Ελβετίας (130.000-220.000/χρόνο CHF)
 • Δυνατότητα ημιαπασχόλησης (μισές μέρες εργασία)
 • Εξαιρετικές συνθήκες εργασίας 
 • Μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον

Γιατί στην Ελβετία;

1. Η Ελβετία έχει πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο και εξαιρετική ποιότητα ζωής. Το υψηλό κόστος ζωής, αντισταθμίζεται από το υψηλό επίπεδο μισθών και τη χαμηλή φορολογία.

2. Είναι εύκολο να βρείτε ποιοτικά καταλύματα, σχολεία υψηλών προδιαγραφών, πολύ καλή υγειονομική περίθαλψη και κοινωνική ασφάλιση, έργα υποδομής που δεν υστερούν σε τίποτα. Ασφαλές και φιλικό προς τα παιδιά περιβάλλον και άφθονες ευκαιρίες διασκέδασης στον ελεύθερο χρόνο σας.

3. Η γεωγραφική της τοποθεσία στην καρδιά της Ευρώπης καθιστά εύκολο το να ταξιδέψει κάποιος σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

4. Οι συνθήκες εργασίας είναι άριστες. Οι μισθοί είναι σχετικά υψηλοί και η φορολογική επιβάρυνση χαμηλή (οι φορολογικοί συντελεστές εξαρτώνται από την περιοχή όπου ζει κάποιος).

5. Τα ελληνικά διπλώματα αναγνωρίζονται στην Ελβετία. Η αίτηση για έγκριση του ιατρικού διπλώματος γίνεται στις ελβετικές αρχές. Η διαδικασία διαρκεί περίπου τρεις μήνες. 

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την υποβολή αίτησης,

μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά:

+357 97623453

ή να στείλετε το βιογραφικό σας στα αγγλικά ή στα γερμανικά στο:

stefania.hantzi@gmail.comΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>