Ολιστικό φεστιβάλ στο Βόλο: “Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις!” στην πατρίδα του Ευ Ζην

Ιουλίου 27, 2018

Το «Ολιστικό Φεστιβάλ» μετά από μία επιτυχημένη διοργάνωση πέρσι στη Σύρο, ταξιδεύει για πρώτη φορά στην πατρίδα του Ευ Ζην, στο φιλόξενο και γοητευτικό Βόλο, το 3ήμερο 7-8-9 Σεπτεμβρίου 2018, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Σοφίας Αμούντζια και υπό την Αιγίδα Υπουργείου Τουρισμού.

Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE,  είναι ένα πρωτότυπο πολιτιστικό γεγονός που συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες! Η Ολιστική ζωή αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, τη μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Υπό την αιγίδα Υπουργείου Τουρισμού και Δήμου Βόλου, με αρωγό τη Μαγνήτων Κιβωτό, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ), μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων συμπεριλαμβάνει δρώμενα στο νερό και στην παραλία του Βόλου.

Αγώνες δρόμου, sup / ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, πεζοπορία στη Μακρυνίτσα και ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και Beach Party συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό, βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια.

Μέσα από πολυποίκιλες δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, οι συμμετέχοντες θα ζήσουν, για ένα 3ήμερο, μία μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

Με την παρουσία σημαντικών ερευνητών και συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, καθώς φυσικά και την ενεργή συμμετοχή της εμπνεύστριας του Holistic Festival και Βολιώτισσας Σοφίας Αμούντζια, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή με παρουσία από όλη την Ελλάδα που θα αποτελεί μία ξεχωριστή «γιορτή» άθλησης, διασκέδασης, γεύσης, εκπαίδευσης, ενημέρωσης, πολιτισμού και θα ενώνει όλους με θετική σκέψη.

Ένα διαδραστικό φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης και υλοποίησης ιδιωτικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα της κρίσης. 

Το Ολιστικό Φεστιβάλ υποστηρίζει την “Κιβωτό Του Κόσμου”, τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που από το Νοέμβριο του 2016 με καπετάνιο τον πατέρα Αντώνιο, αγκυροβόλησε και στο λιμάνι του Βόλου.

Το InspireYourLife.gr, ως χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ, θα είναι εκεί για να υποστηρίξει επικοινωνιακά όλες τις δράσεις του και να μοιραστεί στιγμές χαράς και έμπνευσης!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Μπές στην ιστοσελίδα www.holisticfestival.gr και δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή, επιλέγοντας τη δράση ή τις δράσεις που θέλεις να συμμετάσχεις,

στηρίζοντας την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Κάνε την εγγραφή σου για να κατοχυρώσεις, ένα μπλουζάκι, ένα καπελάκι ή ένα βραχιόλακι του Holistic Festival Volos 2018.

Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα σε περιμένουν κατά την διάρκεια

της μεγάλης ολιστικής γιορτής!

Περισσότερα στο www.holisticfestival.gr

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~  

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό και κερδίστε μια
Διαμονή για 2 άτομα για όλο το 3ημερο!!!
Το Δώρο περιλαμβάνει ένα πλήρες διατροφικό γεύμα
σε εστιατόριο με την ομάδα του holistic festival!!!
Πάρτε μέρος πατώντας εδώ

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Holistic Festival Volos 2018 το Υπεραστικό ΚΤΕΛ του Βόλου προσφέρει:
Έκπτωση 25% σε μετακινήσεις από τον τόπο διαμονής προς το Βόλο και επιστροφή.
Δύο (2) διανυκτερεύσεις 7-9/9/2018 σε 3*** ξενοδοχείο με πρωινό στο κέντρο της πόλης, με κόστος 90 Ευρώ ανά άτομο, όπου συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24% και ο φόρος διαμονής.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 24210-25555

Σχετικά με τη Σοφία Αμούντζια

Εμπνεύστρια του Ηolistic Festival, είναι η έμπειρη, καινοτόμος στην Ελλάδα, Holistic FItness and Holistic Life Style Σοφία Αμούντζια & πρωτοπόρος της ολιστικής ζωής & υγείας στην Ελλάδα.

Ανακάλυψε και πρώτη έφερε, το 2004, στην Ελλάδα τo αυθεντικό holistic fitness/holistic life style το εμπλούτισε η ίδια, το κατοχύρωσε (2008) και το έχει κάνει τρόπο ζωής.

Γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα της στον Βόλο στην ηλικία των 7 ετών με το ολυμπιακό άθλημα Tae kwon do. Είναι Πτυχιούχος του Α.Π.Θ και GRAFTS, επιστημονική συνεργάτης και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, με έρευνα στην “Oλιστική προσέγγιση αθλητών υψηλών επιδόσεων και αντιμετώπιση του στρές στον εργασιακό χώρο”. Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae Kwon Do, Grandmaster 7 Dan, με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και τοποθέτηση στο υπουργείο εσωτερικών.

Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo(Active Tae Bo με πνευματικά δικαιώματα) και το 2008, το νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life Style, Holistic health.

Το 2004 που άρχισε να ασχολείται με την ολιστική ζωή στην Ελλάδα, ως “holistic life coach”, ξεκίνησε μία ατέρμονη διαδικασία πράξης και ανακάλυψης νέας γνώσης . Γνώση όχι μόνο μεθόδων ή πρακτικών με γενική έννοια, αλλά και με προσωπική έννοια , δηλαδή διαδικασίας εσωτερικής αναζήτησης (customizing) που σκοπό έχουν αυτό που όλοι τελικά επιδιώκουμε: την ολιστική υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη “Spetses Classic Yacht Regatta`‘ το αυθεντικό Holistic Fitness-Life style-Health.

Τα 17 χρόνια εργασίας της ως Fitness Manager / Holistic Personal Trainer –and Holistic Life Coach αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 2000 έως σήμερα. Σκοπός της είναι η σωστή πληροφορία και η γνώση σε βάθος, γύρω από τον ολιστικό (ολοκληρωμένο) τρόπο ζωής, θα μετατρέπει εμάς τους ίδιους, σε coach του εαυτού μας.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>