Συμβουλές για ομορφιά στα άκρα!

Ιανουαρίου 08, 2014

www.plus.google.com

Βάζουμε στόχο το νέο έτος να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας από άκρη σε άκρη! Επομένως δεν ξεχνάμε την υγιή και καλή κατάσταση στα νύχια μας, που μαρτυρούν πολλά στοιχεία για την προσωπικότητά μας και κάνουν τη διαφορά σε επαγγελματικά και προσωπικά ραντεβού!

1. Τα νύχια θέλουν φροντίδα

Κρατώντας το δέρμα των χεριών και τα νύχια ενυδατωμένα είναι ένας από τους τρόπους για να είναι υγιή και αναζωογονημένα. Κάθε μέρα απλώνουμε το πρωί και το βράδυ κρέμα χεριών και κάθε φορά μετά το πλύσιμο. Σημαντικό είναι να βάζουμε και ανάμεσα στη βάση του νυχιού και στο δέρμα, έτσι θα βγάζουμε και λιγότερες παρανυχίδες. Μπορείτε να κάνετε και μία μάσκα χεριών μόνο με ελαιόλαδο, έτσι ώστε να είναι ενυδατωμένα και μαλακά στην αφή.

2. Προστατέψτε τα χέρια σας!

Κάθε φορά που θα κάνετε καθαριότητα, σκεφτείτε πρώτα τα χέρια σας. Ας μη γελιόμαστε όλα τα απορρυπαντικά περιέχουν χημικά, προστατέψτε τα χέρια σας φορώντας γάντια.

3. Σημασία δεν έχει το μέγεθος

Αν και τα μακριά νύχια φαίνονται όμορφα, λίγοι είναι εκείνοι που έχουν δυνατά νύχια για να μεγαλώσουν. Το να επιχειρήσετε να μεγαλώσετε τα νύχια σας και όντας αδύναμα να σπάνε εύκολα, δεν είναι λύση ούτε θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις! Καλύτερα να φαίνονται περιποιημένα σε μικρότερο μέγεθος, παρά μακριά και φθαρμένα.

4. Πάρτε τις βιταμίνες σας

Η βιταμίνη Β βοηθά να έχουμε υγιή νύχια, εντάξτε την στη διατροφή σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και αντίστοιχες φυσικές βιταμίνες που θα δώσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τόσο στα νύχια όσο στα μαλλιά και στο δέρμα σας.

5. Είναι πιο δυνατά όταν είναι στεγνά

Τα νύχια γίνονται αδύναμα όταν είναι βρεγμένα, δώστε τους το χρόνο να στεγνώσουν πριν επιχειρήσετε να τα βάψετε ή να τα λιμάρετε όταν είναι νωπά.

6. Μάθετε να χειρίζεστε σωστά τα εργαλεία των νυχιών

Υπάρχει κίνδυνος να τα τραυματίσετε και να προκαλέσετε μόλυνση εάν δεν γνωρίζετε πως χρησιμοποιούνται κατάλληλα τα εργαλεία για τη φροντίδα των νυχιών. Εάν δεν είστε σίγουροι εμπιστευθείτε τη μανικιουρίστα σας.

7. Φροντίστε την υγεία σας

Τα νύχια, τα μαλλιά και το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας. Πίνετε πολύ νερό, διαλέξτε μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε λαχανικά και να ασκείστε, αποφύγετε το αλκοόλ και τον καπνό. Να είστε σίγουροι ότι η διαφορά θα φανεί αμέσως!


 

About AuthorΤα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;