Όμορφα και υγιή νύχια: η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά!

Δεκεμβρίου 16, 2013

Image by www.xgygnr.com

Πως είναι τα νύχια σας τελευταία; Μήπως έχετε σπάσει κάποιο ή τα αισθάνεστε εύθραυστα;  Παρακάτω θα δούμε ορισμένες συμβουλές για να διατηρήσουμε τα νύχια μας υγιή και όμορφα!

Σταματήστε να τρώτε τα νύχια σας

Το δάγκωμα των νυχιών δημιουργεί ρωγμές  και κάνει τα νύχια να φθείρονται και να σπάνε πιο εύκολα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και σοβαρούς τραυματισμούς στη βάση του νυχιού μας.

Όταν καθαρίζετε να φοράτε γάντια

Μην ξεχνάτε ότι τα καθαριστικά για το σπίτι έχουν χημικά, που εκτός του ότι αποδυναμώνουν τα νύχια προκαλούν ζημιές και στο δέρμα. Τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις δουλειές σας και να προστατέψετε το δέρμα και το manicure σας!

Χρησιμοποιήστε το νερό με σύνεση

Όταν έχετε τα νύχια σας συνεχώς στο νερό, το αποτέλεσμα θα είναι να γίνουν αδύναμα και να φθείρονται εύκολα. Τα  νύχια μας λόγω του ότι  απορροφούν το νερό, χρειάζονται το χρόνο τους μετά το πλύσιμο ή το μπάνιο για να στεγνώσουν και να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση. Χρήση νερού με σύνεση λοιπόν! Προστατεύουμε έτσι και τα νύχια μας και το περιβάλλον!

Η εβδομαδιαία συντήρηση διασφαλίζει τη  μακροπρόθεσμη υγεία των νυχιών

Tα τακτικά manicure τα οποία περιλαμβάνουν τη φροντίδα και την περιποίηση και του δέρματος γύρω από τα νύχια με ενυδάτωση είναι ένα βασικό στοιχείο για να διατηρήσουμε όμορφα και υγιή νύχια.

Προστατευτείτε από το κρύο με γάντια

Oι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να ξηράνουν και να αποδυναμώσουν τα νύχια. Φροντίστε το χειμώνα να βάζετε γάντια στις εξόδους σας.

Κάντε μασάζ στα δάχτυλα και στην περιοχή γύρω  από τα νύχια

Το μασάζ λειτουργεί θεραπευτικά γιατί αιματώνεται καλύτερα η περιοχή γύρω από τα νύχια και μεγαλώνουν πιο δυνατά και υγιή.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση!

Μην ξεχνάτε την ενυδατική χεριών μετά το πλύσιμο. Αντιμετωπίστε το δέρμα των χεριών όπως του προσώπου: θα βγαίνατε έξω χωρίς πρώτα να φορέσετε την ενυδατική προσώπου;

Να έχετε μία λίμα μαζί σας

Σε όλες μας έχει τύχει να σπάσουμε νύχι κατά τη διάρκεια μιας εξόδου ή στην εργασία μας, έχοντας μία λίμα μαζί μπορείτε να αποτρέψετε περαιτέρω ζημιά που μπορεί να δημιουργηθεί.

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τα νύχια σας σαν εργαλείο

Όταν χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να ανοίξετε κούτες, επιστολές κτλ, υπάρχει κίνδυνος να τα αποδυναμώσετε και να τα τραυματίσετε σοβαρά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πως μεταχειρίζεστε τα χέρια σας και εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία για τις δουλειές σας.

Η βάση στο manicure είναι must!

Κάθε φορά που βάφετε τα νύχια σας να φροντίζετε να βάζετε τη κατάλληλη βάση που θα προστατέψει και θα συντηρηθεί καλύτερα το manicure.

Τα περιποιημένα άκρα μας δίνουν μία αυτοπεποίθηση και αίσθηση καθαριότητας και ας μην ξεχνάμε ότι η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά!

 

About AuthorΤα σχόλια είναι κλειστά.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;