Την Άνοιξη ενεργοποιώ τον καινούργιο μου εαυτό!

Μαρτίου 27, 2014

Της Στεφανίας Χαντζή, Chief Editor of InspireYourLife

Άνοιξη σημαίνει «ανάσταση» της Φύσης, αναγέννηση, αφύπνιση των αισθήσεων από τα χρώματα, τα αρώματα, το φως, τις υπέροχες γεύσεις των φρέσκων τροφών και τις ηχηρές μελωδίες των πουλιών.

Όντας και ο άνθρωπος μέρος της Φύσης, καλείται να ενεργοποιήσει τον καλύτερό του εαυτό, να εναρμονιστεί με το περιβάλλον και να εκφράσει σε όλο του το μεγαλείο το τρίπτυχο Σώμα, Νους και Πνεύμα.

Αυτή την ευκαιρία της ολιστικής ανάπτυξης και την αφύπνιση της ξεχασμένης γνώσης προς έναν πιο εναλλακτικό και πνευματικό τρόπο ζωής, μας έδωσε στο ξεκίνημα της Άνοιξης η έκθεση Alterscope, το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου.

Σ’ έναν χώρο άνετο και πολυμορφικό, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, συναντήθηκαν εκθέτες, ομιλητές και επισκέπτες όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες και τη φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Φυσικές θεραπείες, ενεργειακές μέθοδοι, πνευματικές πρακτικές, υπερτροφές από βιολογικές πρώτες ύλες, ολιστικές υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ζωή μας, βιβλία εναλλακτικών προσεγγίσεων, θεραπευτική μουσική, η τέχνη του Feng Shui και πολλά άλλα συνέθεσαν αυτό το Σαββατοκύριακο έναν κόσμο “πλούσιο” που αντανακλά υγεία, ευεξία και φωτεινότητα.

Κοινό χαρακτηριστικών όλων όσων αντιπροσώπευαν κάτι από αυτόν τον χώρο ήταν το πάθος και η πίστη τους ότι ο εναλλακτικός τρόπος ζωής μπορεί να αφυπνίσει τον άνθρωπο και να τον οδηγήσει σε μεγαλύτερη ισορροπία και ευτυχία στη ζωή του.

Εξαιρετικές ήταν και οι διαλέξεις και τα βιωματικά σεμινάρια των ειδικών του χώρου, τα οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, διαφόρων ηλικιών. Στην ανάδειξη του περιεχομένου των ομιλιών συνέβαλε καθοριστικά και η οργάνωση των αιθουσών με τις άρτιες οπτικο-ακουστικές προδιαγραφές, την ευρυχωρία και τη δυνατότητα να περιηγηθεί ο επισκέπτης σε ένα χώρο πολύ ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής. Σύμμαχος ήταν και ο υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός που άφησε μοναδικά συναισθήματα σε όσους πήραν μέρος σε αυτή τη γιορτινή συνάντηση.

Το www.inspireyourlife.gr ως Χορηγός Επικοινωνίας και εκθέτης στην Έκθεση, ευχαριστεί θερμά όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να επισκεφθούν το περίπτερό μας και να πληροφορηθούν για τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία μας.

Λιάνα Κατέχη – Ομοιοπαθητικός, Βασίλης Μανδράκος -Ολιστικός Διατροφολόγος & Ομοιοπαθητικός, Στεφανία Χαντζή – Managing Director of InspireYourLife.gr

Πέγκυ Ζάρρου -Ολιστική Θεραπεύτρια, Συνεργάτης InspireYourLife.gr (Δεξιά) και Στεφανία Χαντζή -Managing Director of InspireYourLife.gr

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ομιλητές της Έκθεσης, όπου πέρα από την πολύ αξιόλογη παρουσίασή τους, αφιέρωσαν χρόνο για να παραχωρήσουν από μία εμπνευστική συνέντευξη στο InspireYourLife.gr. Πρόκειται για την Ιφιγένεια Τσαντίλη, δημοσιογράφο-επικοινωνιολόγο που παρουσίασε τη “Σπείρα της Θετικής Ενέργειας” (διαβάστε τη συνέντευξή της εδώ) και το Χρήστο Μπουλούτη, Feng Shui Master, που παρουσίασε την “Αόρατη επιρροή του αέρα και το νερού στα κτίρια” (προσεχώς η συνέντευξή του στη στήλη “Άνθρωποι που μας Εμπνέυουν”). 

Η Ιφιγένεια Τσαντίλη, Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος (Δεξιά) με τη Χαντζή Στεφανία, Managing Director of InspireYourLife.gr

Ο Χρήστος Μπουλούτης (Feng Shui Master) με τη Στεφανία Χαντζή (Managing Director of InspireyourLife.gr)

Ευχαριστούμε επίσης και τους διοργανωτές της Έκθεσης που μας παρείχαν άριστη φιλοξενία και μας έδωσαν την ευκαιρία για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε και στην Κοραλλία Μόζορα –μία εκ των δύο διοργανωτριών- η οποία με τη σεμνότητα, την ευγένεια και τη γενναιόδωρη συνεργατική της διάθεση κάνει πράξη το όραμά της για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Την ευχαριστούμε που αποτελεί για μας έμπνευση στην υλοποίηση του δικού μας οράματος για την απελευθέρωση του Ανθρώπου σε όλες του τις διαστάσεις.

Πιστεύουμε ότι ο Άνθρωπος όλα τα μπορεί και άλλωστε «Την άνοιξη αν δεν την βρεις, τη φτιάχνεις» (Οδυσσέας Ελύτης, Εκ του Πλησίον).

Το ραντεβού της Alterscope ανανεώνεται για τις αρχές Μαΐου στην Κύπρο και για όποιον θέλει να συνδυάσει ένα ανοιξιάτικο ταξίδι, είμαστε σίγουροι ότι το νησί της Αφροδίτης θα του αφήσει ένα ιδιαίτερο μίγμα πλούσιων ερεθισμάτων και ξεχωριστών στιγμών.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>