Το InspireYourLife.gr υποστηρίζει έναν “άλλο” τρόπο ζωής: Alterscope 5 & 6 Μαρτίου

Μαρτίου 03, 2016

 

Το InspireYourLife.gr υποστηρικτής του εναλλακτικού και πνευματικού τρόπου ζωής με μία ολιστική προσέγγιση, λαμβάνει μέρος στην Έκθεση Alterscope, αυτό το Σαββ/κο, 5 και 6 Μαρτίου.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας (ρωτήστε στην είσοδο το νούμερο του περίπτερου του InspireYourLife.gr) για να ανταλλάξουμε απόψεις και να εμπνευστούμε έναν τρόπο ζωής που προσεγγίζει τη δική μας (του καθενός) μοναδική αλήθεια. Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να συζητήσουμε πώς από την πλευρά μας μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στην αναζήτηση μιας πιο ολοκληρωμένης ζωής. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερό μας, μπορούν να ζητήσουν το “εισιτήριο” για το ταξίδι αναζήτησης του καλύτερού τους εαυτού!

Με αφορμή την πρώτη μας live παρουσία άμεσης επαφής με το κοινό μας, μετά την τελευταία μας Έκθεση InspireYourLife Forum by MoneyShow στο Athens Hilton, ανακοινώνουμε στους αναγνώστες μας ότι το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η κλήρωση των δώρων που προσφέρθηκαν για τους επισκέπτες του αντίστοιχου Forum. Η ακριβής ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στο Facebook (Inspireyourlife Forum by Moneyshow) ούτως ώστε όσοι το επιθυμούν να παραβρεθούν και να παραλάβουν απευθείας τα δώρα τους. Θα υπάρχει δυνατότητα να περάσει να πάρει κάποιος το δώρο του κατά την όλη διάρκεια του διήμερου της έκθεσης (11:00 – 22:00).

Για να δείτε το περιεχόμενο της Έκθεσης Alterscope, επισκεφθείτε τη σελίδα: 

Alterscope: ένας άλλος τρόπος ζωής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Κυριακής.

 

Πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548, press@athens-technopolis.gr,

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Περισσότερες πληροφορίες για επισκέπτες ή εκθέτες θα βρείτε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών: www.alterscope.gr.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>