Ένα βραχιόλι για καλό σκοπό!

Ιουνίου 21, 2013

inspire_vraxioli_draseis


Πίσω από ένα βραχιόλι κρύβεται ένας κάλος σκοπός και πίσω από ένα καλό σκοπό βρίσκεται η σχεδιάστρια Τερέζα Κάλλιτσα.

Στο κατάστημα της T SHOP δεν δημιουργεί μόνο μόδα αλλά και καινούριες ιδέες για να βοηθήσουν ενεργά για τη τροφή και την περίθαλψη των αδέσποτων.

Aγοράζοντας ένα βραχιόλι που έφτιαξε ειδικά για το σκοπό αυτό, βοηθάτε κι εσείς αυτές τις ψυχούλες.

Tιμή 10 ευρώ.

θα τα βρείτε στο Τ Shop by Tereza Callitsas ( Τσακάλωφ 26β, Κολωνάκι, τηλ. 2103615095 ) επίσης αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

inspire_vraxioli_draseis2

Τα χρήματα πάνε στον οργανισμό ΚΑΖ στην Αθήνα, το Hydra Arc στην Ύδρα και στο σύλλογο “Compassion-Συμπόνια” στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα: http://ow.ly/mfvmK

 


 



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>