Σεμινάριο κατασκευής 100% λειτουργικών Οργονιτών στις 14 Ιουνίου

Μαΐου 27, 2017

Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα , και γρήγορα, λειτουργικούς  οργονίτες, προστατεύοντας , τον χώρο σας , εσάς και τους αγαπημένους σας.

Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε ,

δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά.

Αποκτήστε  φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας

λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας , θα έχετε κατασκευάσει.

Οι δικοί μας οργονίτες είναι ΑΣΧΗΜΟΙ ίσως. Ίσως είναι και λίγο μεγάλοι.

Εμείς θα σας μάθουμε να φτιάχνετε, και θα σας δώσουμε οργονίτες, όχι οργονικά κοσμήματα, όχι όμορφα κρεμαστά μπιχλιμπίδια,  δεν είναι διακοσμητικοί, ΕΙΝΑΙ 100 % ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ  ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ και εάν αυτό συμβαίνει σε κόστος της εμφάνισης αξίζει τον κόπο.

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθερας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και των άνθρωπο , αφού αυτός αποτελείται κατά 75 % από νερό.Μπορεί να είναι θετική η και αρνητική αφου επηρεάζεται από την δόνηση των εμβιων όντων αλλα και από την δονητική των χώρων. Έτσι , υπαρχουν χώροι, και ανθρωποι κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βιλχεμ Ραιχ ασχολήθηκε βαθια με την οργόνη ,κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο  (Αιθερικό μετατροπέα) οπου μεσα εκεί κατάφερνε να θεραπευσει καρκινοπαθείς μονο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό στην ουσια μετατρέποντας την αρνητική Οργόνη σε θετική.

Οι Οργονίτες , είναι μικρές η και μεγαλύτερες «συσκευές» , οι οποίες φοριούνται η αφήνονται στο χώρο ,( ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!! ) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα . Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τιποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδιο, χωρις να μετατραπεί σε θετικο. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσακρα σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων,  κάνουν απίστευτο καθάρισμα του νερου, κλπ.

Τα πάντα είναι ενέργεια, γύρω μας, μέσα μας, και οι οργονίτες είναι η καλλίτεροι βοηθοί στην διαχείριση της, ΔΕΝ είναι κοσμήματα, ΔΕΝ είναι φυλακτά, ΔΕΝ έχει να κάνει με πίστη, η κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, για αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι.

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτων κάθε μεγέθους, και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας,για προσωπική χρήση η και εμπόριο.


  • Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιόν και επιτραπέζιου
  • Κάθε συμμετέχων θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει
  • Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά , η Θετική και Αρνητική Δονητική , η λειτουργία , και η μέτρηση του ορθός κατασκευασμένου οργονίτη

 

Δίνονται

  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Όλα τα υλικά κατασκευής
  • Οι δύο οργονίτες (ενας επιτραπέζιος και ένα μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Που: Λ.Αλεξάνδρας 215, πλησίον μετρό Αμπελοκήπων

Πότε: Τετάρτη 14 Ιουνίου, 17:30 – 21:30 (σεμινάριο είναι διάρκειας)

Κόστος συμμετοχής: 60€

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ:   6907617068 (Παναγιώτης Γεωργιάδης)

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες  γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων,  το  1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Είναι  ο ιδρυτής του Κέντρου Εφαρμοσμένων Μεταφυσικών Ερευνών ASTRAL ASPERA.

Έχει πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας  (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.) Επίσης, έχει πτυχίο  Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας –Παραψυχολογίας από το ATHENAEUM  UK and CALAMUS UNIVERSITY UK .

Μαθητευσε  και απέκτησε πτυχιο ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΤΗΣ , από την ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Κατεχει δευτερο βαθμο στο OUSOUI REIKI  τον οποιο απεκτησε μαθητευοντας διπλα στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Θεσσαλονίκη ,την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ,  πραγματοποιεί σεμινάρια /διαλέξεις  με θέμα  ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΑΥΡΑΣ   – ΥΠΝΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ – Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ – ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ κλπ

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>