Σεμινάριο Ύπνωση & Ψυχικές Διαταραχές

Φεβρουαρίου 03, 2017

Η ψυχική διαταραχή είναι μια κατάσταση η οποία προκαλεί πόνο ή και ανικανότητα, και η οποία δεν είναι αναπτυξιακά ή κοινωνικά καθορισμένη. Η ψυχική ασθένεια καθορίζεται γενικά από ένα συνδυασμό του πώς ένα άτομο αισθάνεται, ενεργεί, σκέπτεται ή αντιλαμβάνεται.

Οι ψυχικές διαταραχές μπορούν να προκύψουν από πολλές πηγές και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν εδραιωθεί αξιόπιστες και αποδεκτές αιτίες. Μία εκλεκτική και πλουραλιστική ανάμειξη προτύπων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξηγήσει συγκεκριμένες διαταραχές. Το κυρίαρχο παράδειγμα της σύγχρονης Δυτικής ψυχιατρικής είναι το βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο, το οποίο ενσωματώνει βιολογικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες, αν και αυτό μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό στην πράξη.

Ψυχικές διαταραχές,  αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να συνδέεται με τα γονίδια και την εμπειρία. Τα άτομα με ψυχική διαταραχή ,  έχουν μερικές φορές δυσκολίες επικοινωνίας μαζί με άλλους ανθρώπους, ή με το να ακολουθήσουν αυτό που ονομάζεται φυσιολογική ζωή.

Αφού ρίζα κάθε θεραπείας είναι η χαλάρωση , η Θεραπευτική /Κλινική Ύπνωση βρίσκεται στο κέντρο του ψυχοθεραπευτικού άξονα των διαταραχών  αυτών, εφ όσων μέσα από την ύπνωση επιτυγχάνουμε επαναπρογραμματισμο και απόλυτη χαλάρωση.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την γέννεση και την αντιμετώπιση των βασικών ψυχικών διαταραχών από μία διαφορετική θεώρηση. Θα αναλύσουμε προσεγγίσεις και αποτελεσματικές μεθόδους προκειμένου να συμβάλλουμε στη θεραπεία , μα και στην αποφυγή της εμφανίσεις τέτοιων καταστάσεων , ιδιαίτερα μέσω Αυτό-ύπνωσης .

  • ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ THERAPY HOUSE Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 215 ΣΤΙΣ 19 : 00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 : 00
  • ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ / CD η ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΥΠΝΩΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
  • ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 euro (δίδεται απόδειξη +φπα 24%)
  • ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ..ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 690 761 7068
  • ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ)

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας –Esoteric studies από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK . Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.R.T. C. , έχει πάρει Master στην Ύπνωση, και είναι μέλος του American Board of Hypnotherapists.

Έχει επίσης πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.), ειδικότερα δε , στην εναρμόνιση τους, ως υποβόσκουσες συχνότητες , στον τομέα της Ύπνωσης.

Μαθήτευσε δε ,και απέκτησε πτυχίο ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΤΗΣ , από την ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Κατέχει δεύτερο βαθμό στο USUI REIKI τον οποίο απέκτησε μαθητεύοντας διπλά στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης Astral Aspera (Αστρική Ειμαρμένη σε ελεύθερη μετάφραση από τα Λατινικά)

Στην Θεσσαλονίκη ,την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο , πραγματοποιεί σεμινάρια /διαλέξεις με θέμα – ΥΠΝΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ –ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΑΥΡΑΣ κλπ.. Στην Αθήνα δέχεται καθημερινά στο γραφείο του , (Γιόλδαση 2 , Ν. Κόσμος, ακριβώς δίπλα στο Μετρό) κατόπιν ραντεβού.

Επικοινωνία..211 7156085 6944 306 502 www.astral-aspera.gr

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>