1ο Teoxane Expert Day: πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου με Υαλουρονικό στη Θεσσαλονίκη

Δεκεμβρίου 09, 2017
 

Dr Wolfgang Redka-Swoboda (Γενικός Χειρουργός, Επιστημονικός συνεργάτης της TEOXANE), Σωτήρης Σάκουλης (Managing Director TEOXANE Greece), Tomasz Rosolik (TEOXANE Laboratories), Kων/νος Δελής (Managing Director TEOXANE Greece)
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το 1ο Teoxane Expert Day, όπου παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πρωτοποριακές τεχνικές και θεραπείες προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ νέας γενιάς σε πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα, από τους Γερμανούς επιστημονικούς συνεργάτες της TEOXANE, Dr. Stefan Lipp & Dr. Wolfgang Redka Swoboda, καθώς και τον Έλληνα Πλαστικό Χειρουργό Dr. Γεώργιο Ζαμπάκο.
 
Τα καινοτόμα και πρωτοποριακά υαλουρονικά της διάσημης ελβετικής εταιρίας Teoxane που απέσπασαν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη διάκριση Best Dermal filler της χρονιάς, απολαμβάνουν της προτίμησης τόσο των ιατρών όσο και εκατομμυρίων γυναικών και αντρών ανά τον κόσμο. 
Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκαν και τα δερμοκαλλυντικά Teoxane, με βασικό συστατικό το υαλουρονικό με άριστα αποτελέσματα για την αφυδάτωση του δέρματος και την αντιγήρανση.


Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>