10 σημάδια που αναδεικνύουν ότι έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο

Ιουνίου 10, 2013
inspire_true_love

Freedigital photos


Ο ιδανικός σύντροφος! Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό, το σωστό πρόσωπο όμως  μπορεί να προσδιορίσει την αυθεντική, άνευ όρων ευτυχία ενός ανθρώπου. Αλλά και την υγεία του  επίσης. Όταν βιώνετε μια τοξική σχέση μπορεί να σας κρατήσει μακριά από την πραγματική ευτυχία. Μια άνευ όρων αγάπη, μπορεί να σας κρατήσει πίσω και να μην μπορείτε να ζήσετε πραγματικά και ολοκληρωτικά τη ζωή σας.

Κάθε τομέας της ζωής σας παίζει τεράστιο ρόλο στην ευημερία, ίσως ακόμη και το βάρος που έχετε ή το πόσο υγιές  είναι το δέρμα σας. Εδώ είναι 10  σημάδια που δείχνουν αν έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο:

1. Ο σύντροφό  σας να είναι και ο καλύτερος φίλος σας. Χρειάζεται να αισθανόσαστε ελεύθεροι και να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα στη ζωή μαζί.

2. Ο σύντροφός σας είναι αυτός/ή που θέλετε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές σας.

3. Το να μπορείτε να είσαστε μακριά ο ένας από τον άλλο, να μην αρέσει όμως σε κανέναν από τους δύο, απλά να κάνετε υπομονή.

4. Ο σύντροφός σας να είναι ο πρώτος άνθρωπος που επιλέγετε όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις.

5. Να μπορείτε να συμβιβάζεστε μαζί του.

6. Να μπορείτε να δείχνετε  τη φροντίδα σας για  τις ανάγκες του περισσότερο από τις δικές σας.

7. Να  γνωρίζετε ότι σε όλη τη ζωή σας μπορεί να αλλάζετε και να εξελλίσσεστε αλλά αυτό θα το κάνετε πάντα μαζί. Η ζωή είναι όμορφη όταν απολαμβάνετε κάθε στάδιο εξέλιξης μαζί.

8. Όταν κάτι συμβαίνει -φοβερό, συναρπαστικό ή και εντελώς ασήμαντο- ο σύντροφός σας να  είναι πάντα το πρώτο πρόσωπο που θέλετε να το μοιραστείτε.

9. Να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των συντρόφων. Όπου ο ένας είναι ασθενέστερος, ο άλλος να είναι ισχυρότερος.

10. Να γνωρίζετε ότι θα είναι πάντα δίπλα σας και θα είναι στο πλευρό σας, οτιδήποτε και αν συμβεί στη ζωή σας.

 

Αρθρογράφος: inspireyourlife.grΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>