“H οικονομία της συνδεσιμότητας” στο MoneyShow: 12 Απριλίου στο Regency Hyatt Θεσσαλονίκης

Απριλίου 06, 2019

Το InspireYourLife, μετά τις τρεις επιτυχημένες του συμμετοχές (MoneyShow Hilton Athens και Blue MoneyShow Astir Palace) στο καθιερωμένο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου MoneyShow,    επανέρχεται αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με μία επιλεγμένη εκδήλωση και στόχο να σημάνει την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων γύρω από τους πυλώνες της Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης που θα ακολουθήσουν στα επόμενα MoneyShow.

 *  * * *  * *  * *  * * * * *  * * * *  *

Το σεμινάριο “CONNECTION ECONOMY”  με δημιουργό και εισηγητή τον Life & Business Coach Δημήτρη Τσέλιο, είναι ένα σεμινάριο που ξεκίνησε από τις Βρυξέλλες, πήγε Αθήνα και τώρα έρχεται και στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 30  Money Show υπό τη διοργάνωση του InspireYourLife.gr.

Καθώς προχωράμε βαθύτερα στην οικονομία της συνδεσιμότητας (connection economy), γίνεται ακόμη πιο επιβεβλημένη η ανάγκη ενός Ηγέτη με τεράστιο Όραμα!!!

Ενός Ηγέτη που με το παράδειγμά του, θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να νιώσουν την ανάγκη να συνδεθούν μαζί του κάτω από αυτό το Όραμα.

Το ερώτημα δεν είναι με ποιόν Ηγέτη θα συνδεθείς,

αλλά αν θα είσαι ΕΣΥ αυτός ο Ηγέτης!!!

Πόσο σημαντικό είναι να επενδύσεις στην Προσωπική σου Ανάπτυξη, την εποχή του Connection Economy; Στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, η Προσωπική Ανάπτυξη αποτελεί την καλύτερη μορφή επένδυσης.

Βελτιώνοντας και εξελίσσοντας τον εαυτό σου καθημερινά, τοποθετείσαι αυτόματα σε μία προνομιακή κατηγορία ανθρώπων, που έχουν εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το μέλλον τους.

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθεις:

– Για την νέα οικονομία που βαδίζουμε (Connection Economy)

– Ποια είναι τα συστατικά της

– Πως το Όραμά σου θα εμπνεύσει τους καταναλωτές

– Πως θα διαφοροποιηθείς από τον ανταγωνισμό

– Ποια εργαλεία πρέπει να αξιοποιήσεις

– Πως θα ηγηθείς των εξελίξεων

➡️ Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ
☎Πληροφορίες: 
694.22.61.807
210.980.22.39
 
????Είσοδος:
Η είσοδος για το κοινό είναι  ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
➡️Χώρος διεξαγωγής: 
Ξενοδοχείο Hyatt Regency στην αίθουσα Boardroom
13o χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας, 570 01 Θεσσαλονίκη
 *  * * *  * *  * *  * * * * *  * * * *  *
Σχετικά με το Δημήτρη Τσέλιο

Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Ο Δημήτρης Τσέλιος γεννήθηκε το 1971 στην Θεσσαλονίκη.
Σπούδασε Marketing – Επικοινωνία, όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην Αθήνα, με τις εταιρείες EXPOTECH LTD, DC MEDIA & PERSONNEL Consulting για 15 περίπου συναπτά έτη.

Αρχές του 2012 ξεκίνησε να επενδύει σε διεθνείς εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και Ηγεσίας. Τα τελευταία 4,5 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης.
Σπούδασε στο τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου σήμερα έχει την τιμή να είναι εισηγητής στο ίδιο τμήμα καθώς και στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.

Είναι εμπνευστής και δημιουργός της ομάδας δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics. (www.facebook.com/beahopeaholic )

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος. (www.hccma.org )
Τον Ιούνιο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Αυτοβελτίωσης με τίτλο «Απόδραση από το Σπήλαιο».
Αρχές του 2019 ξεκίνησε την συνεργασία του με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διδάσκοντας στο τμήμα Life & Executive Coaching.Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>