Mind Trap….Mind Wrap – Anti-Stress Ssminar

Φεβρουαρίου 03, 2017

Το άγχος είναι μια φυσιολογική σωματική και ψυχική αντίδραση σε μια απειλή ή σε μια αίτηση για την αντιμετώπιση απαιτητικών καταστάσεων. Όταν κάποιος άνθρωπος νιώθει στρες το σώμα του είναι σε ένταση και ο εγκέφαλος του πυροδοτείται από πολλαπλές σκέψεις.

Ο κάθε άνθρωπος εκτίθεται καθημερινά σε στρες καταστάσεις. Το στρες μάλιστα μπορεί να είναι και θετικό – το λεγόμενο ευ στρες – όταν κανείς καλείται να το αντιμετωπίσει σπάνια (ή μόνο μερικές φορές) και σε περιορισμένο βαθμό. Σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί σαν καταλύτης και τον ενεργοποιεί για να αντεπεξέλθει στις όποιες καταστάσεις. Όσο πιο συχνό και έντονο είναι το στρες, τόσο πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστούν οι καθημερινές υποχρεώσεις.

Tο άγχος (stress) σύμφωνα με τον Φρόιντ θεωρείται αποτέλεσμα μεταλλαγής της λιμπιντικής ενέργειας. Αργότερα υποστηρίχτηκε πως η εκδήλωση του άγχους γίνεται λόγω της αποτυχημένης προσπάθειας απώθησης και δόμησης νευρωσικών συμπτωμάτων.

 Tο άγχος είναι συναίσθημα το οποίο παράγεται σε συνθήκες πραγματικού ή φανταστικού κινδύνου. Το άτομο δεν μπορεί να ελέγξει εσωτερικά ή εξωτερικά αγχογόνα ερεθίσματα.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την αντιμετώπιση των  στρεσογόννων παραγόντων , με μία διαφορετική θεώρηση. Θα αναλύσουμε προσεγγίσεις και αποτελεσματικές μεθόδους προκειμένου να συμβάλλουμε στη θεραπεία του stress, μα και στην αποφυγή της εμφανίσεις του , ιδιαίτερα μέσω Αυτό-ύπνωσης.

  • ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ  8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ THERAPY HOUSE Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 215 ΣΤΙΣ 19 : 00 ΜΕΧΡΙ TΙΣ  21 : 00
  • ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ / CD η ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΥΠΝΩΣΗ ΓΙΑ  ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΗΡΕΜΙΑ
  • ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 euro (δίδεται απόδειξη +φπα 24%)
  • ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ..ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 690 761 7068
  • ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ)

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες  γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων,  το  1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.     

Έχει πτυχίο  Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας –Esoteric studies από τα ATHENAEUM  UK και CALAMUS UNIVERSITY UK . Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.R.T. C. , έχει πάρει Master στην  Ύπνωση, και είναι μέλος του American Board of Hypnotherapists.

Έχει επίσης πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας  (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.), ειδικότερα δε , στην εναρμόνιση τους, ως υποβόσκουσες συχνότητες , στον τομέα της Ύπνωσης.

Μαθήτευσε δε ,και απέκτησε πτυχίο ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗΤΩΝ ΤΗΣ , από την ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. 

Κατέχει δεύτερο βαθμό στο USUI REIKI  τον οποίο απέκτησε μαθητεύοντας διπλά στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης  Astral Aspera (Αστρική Ειμαρμένη σε ελεύθερη μετάφραση από τα Λατινικά)

Στην Θεσσαλονίκη ,την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ,  πραγματοποιεί σεμινάρια /διαλέξεις  με θέμα  – ΥΠΝΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ –ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ   -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΑΥΡΑΣ   κλπ..   Στην Αθήνα δέχεται καθημερινά στο γραφείο του , (Γιόλδαση  2 , Ν. Κόσμος, ακριβώς δίπλα στο Μετρό) κατόπιν ραντεβού.          

Επικοινωνία..211 7156085  6944 306 502   www.astral-aspera.gr

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>