This is a man’s world…

Απριλίου 08, 2013

      inspire_friends

Freedigitalphotos

Όσο και αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε απέξω κι ανακατωτά τους άντρες, θα υπάρχουν πάντα πράγματα τα οποία δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Δεν ξέρουμε βέβαια αν και οι ίδιοι άντρες θα ήθελαν να τα γνωρίζουμε. Επειδή ακριβώς οι σχέσεις μεταξύ των δυο φίλων πάντοτε αποτελούσαν μυστήριο, μερικά από τα σημαντικότερα αντρικά μυστικά… που θα σας κάνουν να σκεφτείτε διαφορετικά μερικά πράγματα για εκείνους!

1. Είναι ευαίσθητοι!
Όταν ένας άντρας πραγματικά πληγωθεί, τότε αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης! Οι άντρες μπορεί να κλάψουν μια φορά στα δυο χρόνια, αλλά θα έχουν πολύ σοβαρό λόγο! Επιπλέον, επειδή η εικόνα ενός άντρα να κλαίει είναι και λίγο ταμπού, θα προσποιούνται τους κουλ και άνετους και μέσα τους θα επικρατεί το απόλυτο μαύρο.

2. Λατρεύουν τις b-movies!
Όταν θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν και να αισθανθούν ωραία, απολαμβάνουν οποιαδήποτε χαζοταινία με γκαφατζήδες πρωταγωνιστές και μάλιστα γελώντας δυνατά. Συμβαίνει σε όλους ανεξάρτητα κοινωνικού status, μόρφωσης κτλ.

3. Δίαιτα ώρα μηδέν!
Η λέξη δίαιτα δεν υπάρχει όχι μόνο στο λεξιλόγιό τους αλλά ούτε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους. Δεν τους απασχολεί να κάνουν δίαιτα, γιατί αν θελήσουν να χάσουν κιλά μπορούν να το κάνουν οποιαδήποτε στιγμή και με πολύ λιγότερο κόπο λόγω καλύτερου μεταβολισμού από αυτή των γυναικών.

4. Δώρο: give me a break, please!
Δεν είναι θέμα γούστου ή έλλειψη αγάπης ή στοργής κτλ κτλ. Είναι αγγαρεία! Δε βρίσκουν κανένα νόημα ουσιαστικό, από τη στιγμή που μπορούν να δείξουν την αγάπη τους με ένα σωρό άλλους “αντρικούς” τρόπους. Έτσι το να τρέχουν όλη μέρα στα μαγαζιά για να βρουν το σωστό στυλ φορέματος, το σωστό χρώμα και το σωστό μέγεθος της αγαπημένη τους είναι μαρτύριο.

5. First cut is the deeper…
Μπορεί οι άντρες εκ φύσεως να είναι κυνηγοί και να επωμίζονται το βαρύ καθήκον της πρώτης κίνησης, αλλά σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μία γυναίκα η οποία θα απορρίψει τον εκάστοτε με το χειρότερο τρόπο, είναι ικανή να του κόψει τα φτερά και να τον πληγώσει ανεπανόρθωτα.

6. Οι φίλοι πάνω απ’ όλα!
Για τους φίλους τους μπορούν να θυσιάσουν τα πάντα. Ακόμα και μία βραδιά καυτού sex μαζί σας. Η αντρική φιλία είναι διαφορετική από τη γυναικεία. Αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβει ο γυναικείος εγκέφαλος όσο και να προσπαθεί, εκτός βέβαια ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων…

Αρθρογράφος: www.inspireyourlife.grΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>