Για να κατανοήσουμε τη δύναμη της θετικής ενέργειας χρειάζεται να μηδενίσουμε την αρνητική

Μαρτίου 20, 2014

www.plus.google.com

Το μόνο που χρειάζεται για να τελειώσει το σκοτάδι είναι λίγο φως. Αυτό που είναι πραγματικό είναι το φως και αυτό που χρειάζεται να φύγει είναι το σκοτάδι. Με τον ίδιο τρόπο,

η αρνητικότητα δεν είναι τίποτα άλλο

παρά μία έλλειψη θετικότητας

Αυτό που είναι ικανό να χρησιμοποιεί θετικότητα στις καταστάσεις είναι ικανό να μηδενίσει την αρνητικότητα με φυσικό τρόπο. Υπάρχει μία πολύ ισχυρή επιρροή της εσωτερικής θετικότητας, όπου  μπορεί να εξαλείψει την αρνητικότητα του εαυτού, αλλά και των άλλων.

Όταν είμαι σε θέση να δίνω στον εαυτό μου τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τη δύναμη της θετικότητας, βιώνω την ελευθερία από την επιρροή της αρνητικότητας. Είμαι δυνατός σε όλες τις καταστάσεις και τις αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ευκολία. Άλλοι άνθρωποι ή καταστάσεις δεν έχουν καμία επίδραση πάνω μου. Αντ’αυτού, είμαι ικανός να επηρεάζω τους άλλους με τη δική μου δέσμευση στη θετικότητα.

Master of Myself

Για να γίνεις κύριος του εαυτού σου,  σημαίνει να δημιουργείς θετικές σκέψεις κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες. Αυτός που είναι κύριος του εαυτού του δημιουργεί το σωστό είδος σκέψεων σύμφωνα με την περίσταση. Δεν εξαρτάται από καταστάσεις ή ανθρώπους για να έχει το ανάλογο είδος ανταπόκρισης. Δεδομένου ότι υπάρχει κυριαρχία πάνω στις σκέψεις, υπάρχει επίσης και στις λέξεις που λέμε και σε αυτά που κάνουμε. Όταν είμαι σε θέση να είμαι κύριος του εαυτού μου, είμαι σε θέση να δημιουργώ  συνεχώς θετικές σκέψεις. Είμαι σε επαφή με τους εσωτερικούς πόρους και είμαι σε θέση να κάνω  χρήση αυτών των πόρων όταν πρέπει. Δε βρίσκομαι ποτέ σε σύγχυση ή πίεση λόγω εξωτερικών καταστάσεων, αλλά είμαι σε θέση να ελέγχω όλες τις καταστάσεις.

Πηγή: www.brahmakumaris.gr

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>