Έξι αλήθειες για την επιτυχία σας

Ιουλίου 05, 2017

Γράφει η Ελίνα Γιαχαλή, NLP Life & Business Coach

 Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας έξι από τις σημαντικότερες αλήθειες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για μένα την περασμένη χρονιά.

Αλήθεια Νούμερο Ένα: Η σημαντικότερη απόφαση που καλείστε να πάρετε είναι το αν θεωρείτε τον εαυτό σας συνειδητό δημιουργό της πραγματικότητας σας ή θεωρείτε τη ζωή σας μια τυχαία συγκυρία δομημένη από αποσπασματικά και τυχαία συμβάντα.

Αλήθεια Νούμερο Δύο: Οι επιθυμίες και τα όνειρα σας θα μείνουν απλές ευχές και όνειρα αν δεν αναλάβετε την συστηματική ενεργοτροφοδότηση τους και την στρατηγική της υλοποίησης τους!

Αλήθεια Νούμερο Τρία: Ξέρετε γιατί τόσος κόσμος πια παρακολουθεί τόσα σεμινάρια επίτευξης στόχων; Γιατί τους βοηθούν ΟΝΤΩΣ να τα πετυχαίνουν!

Αλήθεια Νούμερο Τέσσερα: Η ψυχή χρειάζεται εξέλιξη και μάθηση. Δεν χρειάζεται πόνο και δυσκολίες. Δεν την ενδιαφέρει αν έχετε μια ευχάριστη ή δυσάρεστη εμπειρία, εφόσον μαθαίνει και εξελίσσεται από αυτή.

Αλήθεια Νούμερο Πέντε: Αν έχουμε μια και μόνο αποστολή σε αυτή τη ζωή είναι να εκδηλώσουμε όλο το δυναμικό μας. Τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας.

Αλήθεια Νούμερο Έξι: Η ζωή μας δίνει το ερέθισμα να το κάνουμε αυτό μέσα από μια ή παραπάνω από τις παρακάτω περιοχές: Τις σχέσεις, την εργασία, την υγεία και τη διαχείριση ξαφνικών γεγονότων. Είναι στο χέρι μας αν θα δούμε το νόημα πίσω από τα ερεθίσματα που μας δίνονται ή να αφήνουμε τον καιρό να κυλάει μέσα από τα χέρια μας, άσκοπα και τυχαία.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>