Αγάπη, Το Θεραπευτικό Βοτάνι της Ζωής

Ιανουαρίου 26, 2018


Σας προσκαλούμε σε μια ιδιαίτερη και όμορφη βραδιά με την Gopi Patel, πνευματική facilitator

Μήπως νιώθεις την έλλειψη της αγάπης;

Αν ναι, πού την ψάχνεις;

Έξω από σένα, στους ανθρώπους γύρω σου;

Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι νιώθουν την έλλειψη της αγάπης, την αναζητούν σε άλλους ανθρώπους ή σε πράγματα έξω από αυτούς δημιουργώντας ψευδαισθήσεις και προσκολλήσεις, μεγαλώνοντας έτσι το εσωτερικό κενό και την έλλειψή της. Η Gopi Patel μας θυμίζει ότι η αγάπη είναι εντός μας και θα μας δείξει πρακτικές και μεθόδους για να μπορέσουμε να απεγκλωβίσουμε την ενέργειά της, να τη βιώσουμε και να την μοιραστούμε με τους συνανθρώπους μας.

 

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

6.30μμ

Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα»

Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης,Θησείο

Δήλωση συμμετοχής & πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη

Η Gopi Patel είναι μία έμπειρη δασκάλα διαλογισμού, διεθνής ομιλήτρια και πνευματική εκπαιδευτικός. Έχοντας μεγαλώσει στην Αφρική και έχοντας σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία, φέρνει ένα μίγμα ανατολικής πνευματικής σοφίας και δυτικής εκπαίδευσης και πολιτισμού. Έχει έντονο ενδιαφέρον για την εξερεύνηση και την προώθηση των εσωτερικών αρχών στην ηγεσία και εργάζεται πολύ στον τομέα της συμφιλίωσης και της αρμονίας.

 

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>