Απελευθέρωση από τον πόνο με τη μέθοδο AtlasPROfilax(R)

Σεπτεμβρίου 22, 2017

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνουν ενημερώσεις και εφαρμογές για την μέθοδο ATLASPROFILAX® από τον κ. DRIVAS Theo (Διπλωματούχος ATLAS PROF Ελβετικής Ακαδημίας με την μέθοδο R. C. Schümperli) στην Θεσσαλονίκη, στο κέντρο “ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ”.

Η μέθοδος AtlasPROfilax® είναι ένας μοναδικός μη επεμβατικός τρόπος για την οριστική αντιμετώπιση των συνεπειών του μετατοπισμένου Άτλαντα (1ος αυχενικός σπόνδυλος), που ταλαιπωρεί την πλειοψηφία των συνανθρώπων μας, ακόμα και από την παιδική ηλικία. Η εφαρμογή γίνεται για μία μόνο φορά και τα αποτελέσματα της είναι μόνιμα.

Ο άτλας δεν στηρίζει μόνο το κεφάλι  αλλά, αν δεν βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθύνεται και για μεγάλο αριθμό επίπονων ενοχλήσεων και ασθενειών. Στην εικόνα φαίνεται ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος, ο επονομαζόμενος Άτλας, πάνω στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο (Axis).

Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του αυχενικού συνδρόμου, προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (κήλες, σκολίωση κλπ), προβλήματα στις αρθρώσεις, μυοσκελετικούς πόνους κλπ. Μετά την εφαρμογή θα δούμε το σώμα μας να απελευθερώνεται από ότι το εμπόδιζε να κινηθεί, να απαλλάσσεται από τον πόνο και την δυσφορία, αλλά και να απελευθερώνει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης και να θεραπεύει ακόμα και προβλήματα που ουδέποτε θα συσχετίζαμε με τον Άτλαντα!

Η αποκατάσταση

Όταν ο Άτλας επανέλθει στην σωστή του θέση τότε είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωματικής ισορροπίας. Αρχίζει η πολύτιμη διαδικασία της αυτοθεραπείας και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί καλύτερα. Η αποκατάσταση των κυττάρων και των οργάνων δεν γίνεται όμως από την μια μέρα στην άλλη. Μετά την διόρθωση του Άτλαντα με την μέθοδο ATLASPROFILAX® αντιδρά κάθε οργανισμός διαφορετικά, ανάλογα με την σωματική και ψυχική του κατάσταση. Υποστηρίξτε την διαδικασία της αυτοθεραπείας με τακτικά μασάζ του αυχένα και της πλάτης και με λουτρά.

Για την ολοκλήρωση της αυτοθεραπείας

Μετά τη θεραπεία του Άτλαντα το σώμα σας επανέρχεται στη σωστή θέση. Ωστόσο, αυτή η νέα κατάσταση για το σώμα απελευθερώνει συσσωρευμένες εντάσεις και μπλοκαρίσματα που είτε υπήρχαν εκ γενετής είτε συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια της ζωής μας. Για να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά αυτή η μετάβαση, συστήνεται η ολοκλήρωση της αποθεραπείας να γίνεται αμέσως μετά τη θεραπεία.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» προσφέρει την δυνατότητα σε όσους έχουν μόλις κάνει την θεραπεία του Άτλαντα, να ολοκληρώσουν την αποθεραπεία κάνοντας τουλάχιστον έξι συνεδρίες, με ειδικές μαλάξεις μυοσκελετικού και με επίπλευση σε ειδικό θάλαμο με άλατα μαγνησίου

Α) Μυοσκελετικό μασάζ : Κάθε μυς, κάθε ιστός και κάθε όργανο, συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο νεύρο. Οι εντάσεις, τα στρεσαρίσματα και οι εσωτερικές συγκρούσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας, αποτυπώνονται στο σώμα μας μέσω των νεύρων, με τη μορφή μυϊκών σπασμών ή κρυστάλλων γαλακτικού οξέως. Η συγκεκριμένη τεχνική μάς επιτρέπει, τόσο μέσω της χαλάρωσης του μυϊκού συστήματος όσο και μέσω της αναγνώρισης και της επίλυσης των εσωτερικών συγκρούσεων, να πετύχουμε την αποφόρτιση των αποθηκευμένων εντάσεων στους μύες και την αποβολή του γαλακτικού οξέως.

Β) Ο Θάλαμος επίπλευσης : Μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει 25 εκατοστά νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας και μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Το σώμα αυτοθεραπεύεται καθώς επιπλέει. Η μηδενική βαρύτητα βοηθά στη χαλάρωση των μυών, κατά συνέπεια και στην ευκολότερη ευθυγράμμιση και ανακατάταξη της σπονδυλικής στήλης μετά τη μέθοδο του Άτλαντα. Επιπλέον, η μεγάλη περιεκτικότητα του θαλάμου σε μαγνήσιο επιτρέπει την πρόσληψη και απορρόφηση του από τον οργανισμό με βαθμό υψηλότερο από τις υπόλοιπες γνωστές μεθόδους σήμερα, συμβάλλοντας στην ταχύτατη αποβολή γαλακτικού οξέως από τους ιστούς του σώματος, καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι βασικό δομικό συστατικό των οστών.

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα:

«Ασθένεια, πόνος, αναπηρία, υπανάπτυξη, πρόωρος θάνατος» Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Συγγραφέας: Rene-Claudius Schümperli.

 

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον δικό σας Atlasprof® ή από τον εκδοτικό οίκο Editions a la Carte, Avenue de la Gare, CH-3960 Sierre, Τηλ. +41 (0) 27 451 24 28

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑtlasPROfilax

DRIVAS Theo ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ATLAS PROF

ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ME ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ R. C. Schümperli

www.atlasprofilax.ch

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

“ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ”, Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης, Πτολεμαίων 30, 3ος όρ., Στάση Αντιγονιδών, Τηλ. 2310531365


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Τηλ. 2310 531365

Πτολεμαίων 30

ΤΚ 54630 Θεσσαλονίκη

www.esperidescenter.gr

 

About Author(1) Reader Comment

  1. 13/06/2018 at 6:35 μμ

    Διαβάζοντας γι' αυτήν την μέθοδο πίστεψα ότι η όλη διαδιακασία θα επρόκειτο να γίνει ΜΙΑ φορά μόνο. Αυτά που περιγράφονται στην ανακοίνωσή σας λένε ότι μάλλον θα πρέπει να ακξολουθήσουν κι άλλα πράγματα. Μυοσκελετικό μασάζ και Θάλαμος επίπλευσης. Είναι αυτά αναγκαία και ουσιώδη; Για πόσο καιρό θα χρειάζονται; Πόσο στοιχίζουν; Έστω υπόψη ότι είμαστε κάτοικοι Κύπρου.

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>