Γνώση – Δράση – Αυτοθεραπεία

Απριλίου 14, 2016
Τι χρειάζεται για να είμαστε υγειείς και γεμάτοι ευεξία και αισιοδοξία; 
Τι χρειάζεται για να έχουμε δύναμη εσωτερική και αυτοπεποίθηση;
Τι χρειάζεται για να επιτυγχάνουμε μικρούς και μεγαλύτερους στόχους μας;
Γνώση – Δράση – Αυτοθεραπεία.
Η γνώση είναι το Α και το Ω για να ξεκινήσει κάποιος το ταξίδι του για οποιονδήποτε προορισμό. Αν δεν ξέρεις ποιος στα αλήθεια είσαι, τι θέλεις να αλλάξεις και γιατί, πού θέλεις να πάς και γιατί, τότε ίσως να πηγαίνεις στα χαμένα, ψάχνοντας να βρεις αυτό που ίσως θες, με λάθος τρόπους. Και μετά απογοήτευση, κούραση, θλίψη.
Η δράση είναι η απαραίτητη διαδικασία που πάει χέρι χέρι με την γνώση, είναι τα κατάλληλα βήματα και επιλογές που χρειάζονται να παρθούν για να φτάσεις εκεί που θες.
Αν ακολουθείς ξανά και ξανά τον ίδιο δρόμο ή τον ίδιο τρόπο χωρίς αποτέλεσμα, ίσως χρειάζεται να στρίψεις κάπου και να το δεις αλλιώς, αν θες να έχεις και ένα αποτέλεσμα που να σε ικανοποιεί.
Η αυτοθεραπεία είναι το ζητούμενο αν υπάρχει ασθένεια ή μπλοκάρισμα στο σώμα σου, στην σχέση σου, στην δουλειά σου, τα οικονομικά σου ή οπουδήποτε αλλού, αφού περάσεις από τα δύο προηγούμενα στάδια που είναι απαραίτητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η υγιής σχέση, το υγιές σώμα κλπ, είναι πάντα το ζητούμενο για να μπορείς να εκφράζεις το καλύτερο δυναμικό σου, ενώ αν εκφράζεις το καλύτερο δυναμικό σου, μπορείς να φτιάξεις και μια υγιή σχέση, σώμα, εργασία κλπ.
Πώς μπαίνουν σε εφαρμογή όλα αυτά;
Το Ολιστικό σύστημα ΖΩΗ έχει λύσεις! Περισσότερα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης στις 24 Απριλίου 6.00’μμ 7.30’μμ στην αίθουσα Excelsior Boardroom.
Εισηγήτρια: Νάνσυ Φωτοπούλου* Ολιστική Θεραπεύτρια Φυσικών και Χειροπρακτικών μεθόδων, Σύμβουλος Ζωής Σωματικής & Ψυχικής Υγείας, N.L.P. Coach και Theta Healer.
Πότε: Κυριακή, 24 Απριλίου, 18:00 – 20:00
Που: Astir Palace – The Westin / Aίθουσα Excelsior Boardroom
Είσοδος: Ελεύθερη
 

* Η Νάνσυ Φωτοπούλου είναι Ολιστική Θεραπεύτρια Φυσικών και Χειροπρακτικών μεθόδων, Σύμβουλος Ζωής Σωματικής & Ψυχικής Υγείας, N.L.P. Coach και Theta Healer.
 
Μέσα απ’ όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία της, ακούγοντας με αγάπη τις ανάγκες των πελατών της, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα Ολιστικό και Εναλλακτικό Σύστημα Αυτοβελτίωσης και Αυτο-ανάπτυξης που επιδρά θετικά και θεραπευτικά σε όλα τα  επίπεδα. Ονομάζεται «ΖΩΗ» και ενώνει το σύνολο ΣΩΜΑ-ΝΟΥΣ-ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ,μέσα από θεραπευτικές τεχνικές που συμπληρώνουν και ενισχύουν τις όποιες κλασσικές ιατρικές θεραπείες και μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την καλή υγεία, αλλά και την καλή ζωή. 

Κάνει ατομικές συνεδρίες, ομαδικά εργαστήρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, περαμένοντας ένθερμη οπαδός της μάθησης, της άπειρης γνώσης και της ζωής.

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>