Εταιρική Αναδιοργάνωση & Internet Marketing για Κερδοφόρες Επιχειρήσεις

Απριλίου 16, 2016

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον η αλλαγή είναι συνεχής, ταχύτατη και τις περισσότερες φορές απρόβλεπτη. Ο Δημήτρης Κονταράκης και ο Παναγιώτης-Τάκης Αθανασόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια στοχευμένη συνάντηση, που θα παρουσιάσουν πρακτικά εργαλεία για την οργάνωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθώς και τη δυναμική παρουσία τους στο διαδίκτυο. Θα αναφερθούν σ’ ένα πλέγμα ενεργειών για την επίτευξη δραστικών βελτιώσεων σε κρίσιμους, σύγχρονους δείκτες απόδοσης.

Εισηγητές: Δημήτρης Κονταράκης και Παναγιώτης-Τάκης Αθανασόπουλος

Πότε: Κυριακή 24 Απριλίου 2016, 14:00-16:00

Που: Astir Palace – The Westin / Aίθουσα Atlas A

Είσοδος: Ελεύθερη

Βιογραφικό Τάκη Αθανασόπουλου

Σύμβουλος Επαγγελματικής & Εταιρικής Ανάπτυξης. Σπούδασε  Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Kingston University UK (DMS, MBA) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο American Liberty University (B.Sc.). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων και στην παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είναι μέλος του Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων(Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού(ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)

Βιογραφικό Δημήτρη Κονταράκη

Internet Marketing Consultant.Σπουδασε B.A Politics,  & Msc Marketing στο Ηhuddersfield University UK, ιδιοκτήτης της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing. Έίναι σύμβουλος Internet Marketing σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με εμπειρία και εξειδίκευση σε τεχνικές SEO και στρατηγικής Internet Marketing. Έχει εκπονήσει Internet Marketing Plans για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και έχει συνεργαστεί με πολυάριθμες επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>