Εύκολη λύση για τα κονδυλώματα

Ιουνίου 28, 2017


 

Για όσους και όσες έχουν πρόβλημα με κονδυλώματα εφαρμόζεται εδώ και καιρό η πρωτοποριακή μέθοδος εξάλειψης των κονδυλωμάτων, με το ειδικό μηχάνημα Ellman Surgitron.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή , τελευταίας γενιάς τεχνική, η οποία εξασφαλίζει ανώδυνη θεραπεία ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνει σημάδια και ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο.

Ο ίδιος ο ιατρός κ. Μπερσής , δήλωσε σχετικά με την νέα αυτή μέθοδο:

«Με το Εllman Surgitron® αφαιρείται μόνο η βλάβη μετά από μια μικρή ποσότητα αναισθητικού που χορηγείται από μια πολύ λεπτή βελόνα κάτω από τη βλάβη. Αμέσως μετά την εκτομή με το Surgitron®, υπάρχει απλά μια μη αιμορραγική επιφάνεια όχι μεγαλύτερη από την αρχική επιφάνεια της βλάβης. Αυτό σχηματίζει μια κρούστα και 7-10 ημέρες αργότερα υπάρχει ένα φρέσκο υγιές στρώμα νέου δέρματος το οποίο με την πάροδο του χρόνου μοιάζει με το κανονικό χρώμα του δέρματος»

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της αφαίρεσης με ραδιοκυμάτα από άλλους τύπους χειρουργικών επεμβάσεων και γιατί τον εμπιστεύονται πολλοί ασθενείς;

Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τη διαδικασία αποτελεσματική και δημοφιλή:

Ανώδυνα υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα χρησιμοποιούνται για να αφαιρέσουν τις βλάβες. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο γιατρός μπορεί να θεωρήσει απαραίτητο να εγχύσει τοπικό αναισθητικό. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς ισχυρίζονται ότι η ένεση είναι πιο επώδυνη από την ίδια την αφαίρεση των κονδυλωμάτων .

Έλλειψη αιμορραγίας. Το Surgitron “σφραγίζει” τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι έχουμε ανύπαρκτη σχεδόν αιμορραγία κατά τη διάρκεια της θεραπείας και αποφυγή σχηματισμού οιδήματος.

Αποστειρωτικό αποτέλεσμα. Τα ραδιοκύματα σκοτώνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς, ενώ επιτρέπουν τη ολοκλήρωση χωρίς συρραφή. Αυτό απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την θεραπεία.

Η διαδικασία επούλωσης λαμβάνει χώρα στο μισό χρόνο και χωρίς αρνητικές συνέπειες με τη μορφή φλεγμονών.

Δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου τον υγιή ιστό. Το Surgitron εξαφανίζει μηχανικά την δράση των βλαπτικών κυττάρων. Η περιοχή της νέκρωσης, η οποία σχηματίζεται όταν θεραπεύεται, είναι 8-10 φορές μικρότερη από ό,τι με άλλες μεθόδους αφαίρεσης των κονδυλωμάτων.

Δεν δημιουργούνται σημάδια. Η τεχνική αυτή σας επιτρέπει να κάνετε τη θεραπεία, μετά από την οποία δεν θα έχετε καθόλου σημάδια.

Υποτροπή: Σπάνια υποτροπιάζουν και τότε επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία.

 

Ο χειρουργός ιατρός κ. Νικ.Μπερσής είναι διευθυντής της Δ Χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και το ιατρείο του βρίσκεται στο Ν.Ηράκλειο, Πολυτεχνείου 32 Τηλ. 2102845826, www.bersis.gr

 

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>