Η Πανσέληνος του Αυγούστου και η σημασία της

Αυγούστου 07, 2017

Μαίρη Σκαγιά ND – Τόνια Λορέντζου ND, Mykonos Alternative Health Center

 

Πόσο σημαντικές είναι οι μέρες που ζούμε και διανύουμε;

Η απάντηση είναι προφανής. Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερα άρθρα γράφονται και ολοένα και περισσότερος κόσμος στρέφεται σε εναλλακτικό τρόπο ζωής που καθοδηγητής βέβαια είναι η ενέργεια. Η ενέργεια που δεν είναι ορατή από τον περισσότερο κόσμο λοιπόν φαίνεται να κινεί τα νήματα. Τι μπορεί όμως να σημαίνει συμπαντικά αυτό; Ποια σημάδια μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε που μας δίνονται από τους πλανήτες και τα άστρα;

Σελήνη!

Βρίσκεται 396.643 χιλιόμετρα μακρυά μας, αλλά μας επηρεάζει άμεσα σε διάφορες φάσεις της ζωής μας.

Αυτή τη στιγμή η πανσέληνος βρίσκεται προς ολοκλήρωση στο 99% και η πιο ολοκληρωμένη στιγμή για να το απολαύσουμε θα είναι στις 9:14 μμ.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές της ώρας που μπορούμε να απολαύσουμε κάποιους πιο χρυσαφένιους χρωματισμούς και κάποιους πιο βαθυγάλανους. Αυτές οι στιγμές είναι αντίστοιχα 7:45 μμ – 8:20μμ και 8:39 μμ – 8:50μμ

Ενώ βέβαια θα παρατήρησαν ήδη κάποιοι που είτε επέστρεφαν νωρίς το πρωί είτε ξεκινούσαν την ημέρα τους, ένα σχεδόν ολόγιομο μεν φεγγάρι αλλά σε μέγεθος και χρώμα που οι περισσότεροι Μόνο σε φωτογραφία με φωτομοντάζ θα έχουν δει…

Πέραν της πανσελήνου όμως Έχουμε δύο ακόμη βασικά χαρακτηριστικά που μας κάνουνε να νιώθουμε ακόμη πιο δυνατές ενεργειακά αυτές τις μέρες κι αυτά είναι η έκλειψη της σελήνης και η πύλη του Λιονταριού ή αλλιώς πύλη του Λέοντα όπως λέγεται η των Λεόντων.

Κάθε χρόνο ο Ήλιος, η Γη και ο Σείριος κινούνται σε συγκεκριμένα σημεία στον ουρανό, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν την Πύλη Αυτή.

Η πύλη του Λιονταριού ανοίγει 26/7 – 12/8, ωστόσο η πιο δυνατή μέρα είναι 8/8!

Για να καταλάβουμε τι είναι Αυτή η Πύλη, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι ακριβώς γίνεται με αυτούς τους τρεις κοσμικούς παίκτες.

Για να ενεργοποιηθεί η πύλη, ο ήλιος πρέπει να ευθυγραμμιστεί με το αστέρι του Σείριου που είναι μεγαλύτερο και φωτεινότερο από τον δικό μας Ήλιο.

Ο Σείριος είναι γνωστός ως Πνευματικός ήλιος και θεωρείται ότι κατέχει τη γνώση και τη σοφία από τα υψηλότερα θεϊκά πεδία.

Όταν ο Ήλιος και ο Σείριος συναντώνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ενέργειές τους εντείνουν και η Γη είναι σε θέση να λάβει “φωτεινή ενέργεια” και από τα δύο αυτά ουράνια σώματα.

Ο ήλιος μας είναι ήδη ζεστός και θρεπτικός και παράγει την ενέργεια της ζωής, αλλά φανταστείτε τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται οι δυνάμεις του με αυτές του Σείριου.

Αν σκεφτούμε αυτό συμβολικά, είναι σαν ο πλανήτης Γη να λούζεται με δύο από τα πιο δυνατά φώτα στον ουρανό.

Αυτή η φωτεινή ενέργεια μπορεί να ενισχύσει τις πνευματικές αφυπνίσεις, να οδηγήσει σε νέες γνώσεις ή μια νέα συνειδητοποίηση και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της συνείδησης του πλανήτη.

Είναι αυτή η εξαιρετικά ενεργοποιημένη και πνευματικά προηγμένη ενέργεια από αυτά τα αστέρια που βοηθούν να ενεργοποιήσουμε την πύλη και να στείλουμε μια εισροή υψηλότερης δόνησης ενέργειας, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Ο ήλιος, που βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα, ο οποίος συμβολίζεται από το Λιοντάρι, είναι ο λόγος που η πύλη του αστεριού αναφέρεται ως Lionsgate.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτή η πύλη είναι στο αποκορύφωμά της στις 8 Αυγούστου ή 8/8. Η ανατομογραφία, 8 είναι επίσης ένας ισχυρός αριθμός που αντιπροσωπεύει το άπειρο, τη δύναμη, τη θεϊκή σύνδεση, την αναγέννηση και τα υψηλότερα βασίλεια.

Έτσι Ποιο είναι το μήνυμα που χρειάζεται να λάβουμε;

Πρέπει να βρούμε την απόλαυση μέσω της απλότητας του ανθρώπου.

Όταν οι ψυχές μας ήρθαν σε αυτή τη Γη, ήρθαμε για μια ανθρώπινη εμπειρία και πολλοί από εμάς δεν ζούμε στο μέγιστο δυναμικό των ανθρώπινων δυνατοτήτων μας.

Ως άνθρωποι, ήρθαμε να εξερευνήσουμε, να δοκιμάσουμε, να ταξιδέψουμε, να ζήσουμε και να βιώσουμε τα συναισθήματα και τα χρώματα της Γης. Αλλά πολλοί από μας κολλάνε και παγιδεύονται στη μονοτονία της καθημερινής ζωής και ξεχνούν το λόγο τον οποίο ήρθαμε εδώ για να ζήσουμε πραγματικά.

Ενώ όλοι έχουμε έναν πνευματικό πυρήνα, πρέπει να βρούμε περισσότερη ευγνωμοσύνη για τις ανθρώπινες πλευρές της ζωής.

Το να είσαι άνθρωπος συχνά παρεξηγείται λόγω της συμπεριφοράς μας, αλλά οι άνθρωποι είναι απίστευτα, παθιασμένα και συμπονετικά όντα που έχουν τόσο πολλά να προσφέρουν στον κόσμο. Πρέπει να αγκαλιάσουμε την ανθρωπιά μας και να δούμε τι μας κάνει να νιώθουμε πιο ζωντανοί.

Τι μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι ή ευτυχείς που είμαστε ζωντανοί στην ανθρώπινη μας μορφή;

Ποιες εμπειρίες θέλουμε να έχουμε στη Γη και που αξίζουν να ζήσουμε αυτή η ζωή;

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που η Πύλη του 2017 μας ζητά να διερευνήσουμε – πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι καθιστά τη ζωή, τι αξίζει να ζήσουμε και στη συνέχεια να θέσει πραγματικά βήματα για να τα κάνει να συμβούν.

Το τελικό μήνυμα επίσης της πύλης των Λεόντων του Αυγούστου 2017 είναι να αφαιρέσουμε την ενεργητική “ρύπανση” από το σώμα μας. Πρόκειται να είναι πολύ μεγάλη η επούλωση και ο καθαρισμός, εφ ‘όσον επιτρέπουμε βέβαια να φιλτραριστεί αυτή η ενέργεια.

Μια μερική σεληνιακή έκλειψη πέφτει μόλις μία ημέρα πριν από την πύλη των Λεόντων στις 7 Αυγούστου στο σημάδι του Υδροχόου και όλοι θα καλούμαστε να αφήσουμε, να θεραπεύσουμε και να απελευθερώσουμε ότι παλιό και αρνητικό μας κρατάει πίσω και κάτω, ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε το νέο και θετικό.

Για να λάβετε τις υψηλότερες αναβαθμίσεις ενέργειας από την πύλη των Λεόντων, φροντίστε να παραμείνετε ένα σαφές και ανοιχτό κανάλι με την απελευθέρωση και αφήνοντας πίσω όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Ο διαλογισμός και η κρυσταλλοθεραπεία- κρυσταλλοαποτοξίνωση ενδείκνυται για Καλύτερα Αποτελέσματα.

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>