Η πιο δροσιστική φρουτοσαλάτα!
Aπό τις διαιτολόγους – διατροφολόγους, Διαμαντοπούλου Ελεάνα & Λέκκα Ελένη
Υλικά
μισό πεπόνι μικρού μεγέθους
6-7 κεράσια μισό ροδάκινο
μισή μπανάνα
Εκτέλεση
1.Καθαρίζουμε το πεπόνι από τα σπόρια, το χαράζουμε και κόβουμε κομματάκια το εσωτερικό του μέρος.
2. έχουμε δημιουργήσει ένα μπολ με το πεπόνι και προσθέτουμε σε αυτό τα υπόλοιπα φρούτα σε κομματάκια. Εάν τα φρούτα μας ήταν εκτός ψυγείου, βάζουμε για 30 λεπτά περίπου στην ψύξη και το καταναλώνουμε παγωμένο!
Μέση θρεπτική αξία: 120 θερμίδες και 30γρ. υδατανθράκων.
*Εάν θέλουμε να προσθέσουμε και πρωτεΐνη στο γεύμα μας μπορούμε να ρίξουμε σουσάμι ή/και ξηρούς καρπούς.
Με την Ελένη Λέκκα μπορείτε να επικοινωνείτε στο elenh.lekka@gmail.com
Με την Ελεάνα Διαμαντοπούλου μπορείτε να επικοινωνείτε στο ediamantopoulou@hotmail.com