Μαγιονέζα από ρεβιθόζουμο

Αυγούστου 25, 2017

Υλικά

 

3 κ. σούπας ζουμί από βρασμένα ρεβίθια

1 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή ξίδι

1/2 κ. γλυκού μουστάρδα

1/2 κ. γλυκού αλάτι

3/4-1 κούπας λάδι της επιλογής σας (εμείς βάλαμε ελαιόλαδο)

ραβδομπλέντερ

 

Πώς τη φτιάχνουμε:

 

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι στο δοχείου του ραβδομπλέντερ ή σε ψηλό και στενό βάζο με φαρδύ στόμιο.

Ξεκινάμε το ραβδομπλέντερ ρίχνοντας κλωστή κλωστή το λάδι μέχρι να το απορροφήσει και να αφρατέψει το μίγμα. Θα πάρει περίπου 3 λεπτά!

Διατηρείται στο ψυγείο για μια εβδομάδα τουλάχιστον.

 Πηγη

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>