Ρύθμισε τον οργανισμό σου με Φυσιορρύθμιση

Σεπτεμβρίου 07, 2018

Γράφει η  Σοφία Αμούντζια, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ,GRAFTS, Holistic Fitness Life Coach,Επιστημονική Συνεργάτης ΑΟΤΕ (ΓΓΑ)

Υπάρχουν τρόποι και μάλιστα φυσικοί ένας άνθρωπος να νιώσει καλά, να είναι υγιής -πνευματικά και σωματικά- και σε πλήρη ευεξία. Αυτή ακριβώς η καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού επιδιώκεται με τη Φυσιορρύθμιση και τη Φυσικοπαθητική (ρύθμιση του λειτουργίας του οργανισμού με φυσικό τρόπο).

Είναι σημαντικό, επειδή η Φυσιορρύθμιση περιλαμβάνει άσκηση, κατάλληλη διατροφή (Μεσογειακή), καλή ψυχολογία, ο ενδιαφερόμενος να προστρέξει σε έναν ειδικό, έναν άνθρωπο που έχει τη γνώση και την εμπειρία, που παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τη βοήθεια του οποίου θα ενταχθεί σε ένα εξειδικευμένο, αποτελεσματικό πρόγραμμα «ανάτασης».

Ποιοι είναι οι παράγοντες που οδηγούν στην ασθένεια

- Oι τοξίνες (τροφικές, βαριά μέταλλα, ραδιενέργεια, ενεργειακές, συναισθηματικές τοξίνες, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές, ομοτοξίνες)

- H μείωση της ικανότητας του οργανισμού να τις διαχειρίζεται και να τις αποβάλλει

- H «κακή» διατροφή

- Oι μη λειτουργικοί μηχανισμοί σκέψης και συναισθηματικής βίωσης.

 

Πώς αντιμετωπίζεται η ασθένεια με τη βοήθεια της Φυσιορρύθμισης

Η Φυσιορρύθμιση είναι μια εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο, που «βλέπει» τον άνθρωπο ως ένα ενιαίο αλλά και πολύπλοκο οργανισμό, η υγεία του οποίου εξαρτάται:

-> από τη γενετική προδιάθεση του οργανισμού του (γονίδια)

-> τον τρόπο που ζει (εργασία, διατροφή, άσκηση, προσλήψεις τοξικών υλικών κ.λπ.)

-> το πώς είναι ψυχικά και νοητικά (πώς λειτουργεί, πώς συμπεριφέρεται απέναντι στα ερεθίσματα της ζωής)

-> σε τι ηλικία βρίσκεται

 

Όταν ο άνθρωπος νοσήσει τι έχει συμβεί;

Έχει διαταραχτεί η φυσιολογία του οργανισμού του.

Τι εννοούμε με τη διατάραξη της φυσιολογίας;

Ότι το P.N.E.I. (ο ψυχο – νευρο – ενδοκρινο – ανοσολογικός άξονας) δεν είναι πια φυσιολογικό. Η διάγνωση και η θεραπεία παίρνουν υπόψη τους το γεγονός πως το νευρικό, το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους και οποιαδήποτε επίδραση σε ένα από αυτά επιδρά και σε όλα τα άλλα.

Πώς αποκαθίσταται η καλή λειτουργία του οργανισμού

Επιλέγονται συγκεκριμένα βήματα που έχουν στόχο όχι μόνο να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα, αλλά και να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο να ξαναεμφανιστεί η ίδια ασθένεια.

Έτσι, πρώτα απ’ όλα αποτοξινώνεται ο οργανισμός από: τροφικές τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ραδιενέργεια, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές τοξίνες και ομοτοξίνες που παράγει ο ίδιος.

Εξισορροπείται το ψυχο- νευρο- ενδοκρινο- ανοσολογικού του P.N.E.I. (η αποκατάσταση του νευρο – ανοσο – ενδοκρινικού άξονα γίνεται σε δύο κατευθύνσεις: στην ψυχοσωματική και τη σωματοψυχική) και επιχειρείται να αλλάξουν οι παθογόνοι παράγοντες που γεννούν την ασθένεια.

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>