Σαλάτα με σολωμό και αβοκάντο
Μπορείτε να τη δείτε και ως ορεκτικό ή ως πλήρες γεύμα. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσεων όπου εξισορροπεί η μία την άλλη. Γλύκα με σπιρτάδα και κάψιμο παντρεύονται με δροσιά και αλμύρα. Σαν ταξίδι για όλες τις αισθήσεις. Τολμάτε να το δοκιμάσετε;
Υλικά
- 1 αβοκάντο
- 100 γρ. φιλέτο καπνιστού σολωμού
- ½ κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλάκι ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουτάλι της σούπας λάδι
- 1 κουταλάκι μέλι
- αλάτι
Παρασκευή
Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε κυβάκια και αλατίζετε.
Καθαρίζετε το καρότο και το κόβετε στα δυο.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ να ανακατευτούν.
Όταν γίνει μια ομοιογενής σάλτσα περιχύνετε με αυτή το αβοκάντο και τοποθετείτε από πάνω σε λωρίδες το σολωμό. Καλή σας απόλαυση!