Σεμινάριο Διαλογισμού & Αντιπροσωπευτικής Αντίληψης στο Mykonos Alternative Health Center

Οκτωβρίου 10, 2017

Το Σάββατο 14 Οκτώβρη στο εισαγωγικό σεμινάριο που πρόκειται να γίνει στην Αίθουσα Διαλογισμού στο Θεραπευτήριο μας στα Παραδείσια Μυκόνου, σχετικά με τον Καθοδηγούμενο Διαλογισμό και την Αντιπροσωπευτική Αντίληψη, ενώ την Κυριακή 15 Οκτώβρη λαμβάνουμε μέρος στη διαδικασία όπου πρόκειται να δουλέψουμε με τον εαυτό μας συνειδητά (αλλά και ασυνείδητα) και συγκεκριμένα με το κομμάτι που μας αποκαλύπτει ποια είναι τα εμπόδια που μας κρατάνε πίσω στη ζωή μας και ποια είναι η ενέργεια της Αλληλεγγύης!

Το σεμινάριο γίνεται στην αγγλική γλώσσα, με δυνατότητα να γίνει στην ελληνική και γερμανική ταυτόχρονα ή ανάλογα με την ομάδα που πρόκειται να δημιουργηθεί!

Ακόμη μπορείτε να ενημερωθείτε για διάφορα πακέτα που μπορείτε να προσφέρετε ως δώρο στον εαυτό σας από το κέντρο μας, καθώς επίσης και τη δυνατότητα διαμονής στο νησί μας για το Σαββατοκύριακο!

Ακολουθούν λίγα λόγια για τον Καθοδηγούμενο Διαλογισμό από τη Συντονίστρια της ομάδας μας Aniansha:

“Χρησιμοποιώ διάφορες τεχνικές που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με τα βαθιά ασυνείδητα στρώματα της ψυχής μας.

Συνήθως, ξεκινάμε με έναν ή δύο επικεφαλείς διαλογισμούς με ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως – το εσωτερικό παιδί, η εσωτερική γυναίκα, ο εσωτερικός άνθρωπος, αυτό που μας χωρίζει από το φως ή αυτό που παρεμποδίζει τον εσωτερικό μας ήλιο να λάμψει για οποιοδήποτε σώμα να δει , τι μας ενθαρρύνει, τους μεγαλύτερους φόβους μας και τι μας κάνει να νιώθουμε ικανοποιημένοι, ικανοποιημένοι και ικανοποιημένοι;

Θα βρεθούμε να κάνουμε αυτούς τους διαλογισμούς, οι οποίοι διαρκούν από 20 έως 30 λεπτά για να επιτύχουμε τη μέγιστη χαλάρωση για το σώμα μας και να αφήσουμε τα προβλήματα στην άκρη για λίγο ή να τα αφήσουμε και να απελευθερωθούμε. Θα σας καθοδηγήσω με απαλή φωνή μέχρι το μισό μονοπάτι από το διαλογισμό. Το δεύτερο μισό του διαλογισμού είναι σιωπηλό, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να επικεντρωθούν στα οράματα και τις πληροφορίες που λαμβάνουν και λαμβάνονται από την εσωτερική τους σοφία. Συνοδεύω τον διαλογισμό με ήπιους ρυθμικούς ήχους από το τύμπανο ή το τραγούδι μου. Αυτοί οι απαλοί ήχοι διευκολύνουν το μυαλό να φτάσει στην κατάσταση κυμάτων άλφα. Αυτή η κατάσταση αλφα, προάγει την ευκολότερη επαφή με τις πολύ μεμονωμένες εικόνες και τα μηνύματα της ψυχής μας. Τα τελευταία 5 λεπτά καθοδηγώ τους συμμετέχοντες έξω από την κατάσταση του βαθύ διαλογισμού πίσω στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τη φωνή μου, μετά από την οποία κάθε σώμα είναι ελεύθερο να μοιραστεί τις ληφθείσες ιδέες με τους άλλους συμμετέχοντες.

Συμπερασματικά, κάνουμε συνήθως μερικές αντιπροσωπευτικές ασκήσεις αντίληψης σε μια ομάδα ή σε ομάδες δύο ατόμων. Αυτές οι ασκήσεις μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τις ληφμένες εικόνες του διαλογισμού, να αυξήσουμε τη γνώση και να διαφωτίσουμε τα μηνύματα για τον εαυτό μας.

Αυτές οι ασκήσεις σε ομάδες έχουν δείξει ότι είναι μια ιδανική μέθοδος θεραπείας σωματικών συμπτωμάτων, συμπτωμάτων ψυχολογικού στρες ή απροσδιόριστων φόβων κλπ.

Οι παραπάνω τεχνικές επιτρέπουν την αποκάλυψη των κρυφών πτυχών της ύπαρξής μας. Αυτές οι κρυμμένες πτυχές, όταν ενσωματώνονται συνειδητά στην προσωπικότητά μας, συχνά αποδεικνύονται τα μεγαλύτερα φυσικά μας ταλέντα και τρεμίσματα που μας βοηθούν να πετύχουμε να ζήσουμε. Στη διαδικασία της ανακάλυψης των κρυμμένων ταλέντων μας στην ομάδα περνάμε από πολλά ξεχασμένα συναισθήματα, γελάμε, φωνάζουμε, ουρλιάζουμε, τραγουδάμε και χορεύουμε αυθόρμητα. Στην διαδικασία αυτή μπορεί να προκύψει ευτυχία και πολλά πολύτιμα δώρα.

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>