Σπιτικό σταφιδόψωμο

Μαρτίου 22, 2016

 


Το πιο εύκολο σταφιδόψωμο, η πιο νόστιμη  και υγιεινή συνταγή για όλες τις ώρες!


Υλικά


    3 1/2 κούπες αλεύρι ζέας
    3 κουταλιές στέβια(θα βρείτε εδώ)
    1 κουταλιά ξηρή μαγιά
    1-1/2 κουταλάκι αλάτι
    1-1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
    3/4 φλιτζάνι γάλα ρυζιού
    1/3 φλιτζάνι βούτυρο καρύδας
    1 φλιτζάνι σταφίδες

Παρασκευή

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι ζέας, τη στέβια, τη μαγιά και το αλάτι. Προσθέτετε  χλιαρό νερό, γάλα ρυζιού, βούτυρο καρύδας και σταφίδες και ανακατεύετε  καλά. Μόλις σχηματιστεί η ζύμη την αφήνετε  να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Την χωρίζετε σε 2 μερίδες και την βάζετε  σε μακρόστενες φόρμες για κέικ. Τις αφήνετε  για 30 λεπτά να φουσκώσουν και τις βάζετε  να ψηθούν για 40 λεπτά στους 170 βαθμούς.

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>