Σχέση παρασίτων και αυξημένου βάρους

Οκτωβρίου 25, 2018

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που ενδιαφέρει συνήθως όλους: σχέσεις.

Αλλά αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για μία άλλου είδους σχέση: τη σχέση των παρασίτων (ναι υπάρχουν και ζουν μέσα στο έντερό μας) με τα χαριτωμένα παραπανίσια κιλά μας…

Ο ανθρώπινος οργανισμός στην προσπάθεια του να προστατευτεί “διαλύει ” τα τοξικά απόβλητα των παρασίτων στο λίπος, το οποίο αποθηκεύει σε σημεία μακριά από τα όργανα και τις αρτηρίες. Οι παρασιτώσεις είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στις ημέρες μας. Έχουν γίνει άπειρες έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα.

Το μεγαλύτερο σωματικό βάρος έχουν οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από το diphyllobothrium latum. Τα περισσότερα τοξικά απόβλητα σε αυτούς τους ανθρώπους συσσωρεύονται στον εγκέφαλο. Το κεφάλι τους γίνεται πιο στρογγυλό, η μύτη τους μεγαλώνει , γίνεται κόκκινη και στρογγυλή. Ο λαιμός τους συνήθως είναι πολύ φαρδύς, τα μάγουλα τους μεγαλώνουν ενώ τα αυτιά τους μυκραινουν. Οι φορείς του Diphyllobothrium latum σε συνδυασμό με Taeniarthynchus saginatus έχουν πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, στα κάτω άκρα τους έχουν φλέβικη ανεπάρκεια και κόκκινο χρώμα στο πρόσωπο. Έχουν πολλές αλλεργίες και προβλήματα με το ενδοκρινικό τους σύστημα. Σαν χαρακτήρες είναι επιθετικοί και συνεχώς θυμωμένοι.

Αυτοί που είναι φορείς του Hymenolepisnana έχουν στο δέρμα τους πολλά θηλωματα, τα άκρα τους είναι πάντα υγρά. Είναι αργοί, με χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Τα κάτω άκρα τους είναι αρκετά πρησμένα. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από το Hymenolepis nana είναι πολύ μεγάλος. Στα 100 άτομα τα 30 με 35 είναι φορείς. Συνήθως ήδη έχουν κάνει θεραπείες με ορμόνες, αντιβιωσεις και η κατάσταση της υγείας τους όλο και χειροτερεύει.

Στις περιπτώσεις μολύνσεις με Taenia solium παρατηρούνται:

Πρησμένο πρόσωπο, πλεόνασμα δέρματος στις ρυτίδες, το πρόσωπο δείχνει μια μόνιμη δυστυχία. Έχουν συχνούς πονοκεφάλους. Σε συνδυασμό με την τριχομονάδα δημιουργείται αρθρίτιδα και ανεπάρκεια νεφρών.

Στην περίπτωση της μόλυνσης με Taenia solium σε συνδυασμο με Chlamydia, Candida, Trichomonas , παρατηρείται πολύ έντονη τοξίνωση του εγκεφάλου. Σε περίπτωση που συνδυάζεται με Trematodes παρατηρουνται ηπατική, σπληνικη και παγκρεατικη δυσλειτουργία.

Όσοι έχουν εχινόκοκκο, έχουν τη μεγαλύτερη κοιλιά! Το λίπος σε αυτούς συσσωρεύεται κατά βάση εκεί. Παρατηρούνται αέρια, πεπτικἐς διαταραχές, μετεωρισμό. Τα κάτω άκρα τους είναι αδύνατα και η κοιλιά τεράστια.

Μάθετε πώς η μέθοδος του βιοσυντονισμού με τις συσκευές Life balance και LifeExpertProfi, μπορούν να σας βοηθήσουν στο ασφαλές και οριστικό αδυνάτισμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>