Το ιερό θηλυκό- Σεμινάριο με τη Marayia Lhamo Καρακώστα

Φεβρουαρίου 05, 2016

Για αιώνες η θηλυκή δράση και ποιότητα έχει αντικατασταθεί από την αρσενική. Η θηλυκή μας φύση βρίσκεται εγκλωβισμένη και σε βαθιά λήθη αλλά πάντα έτοιμη να αφυπνιστεί από το ιερό θηλυκό που ζει μέσα μας.

Ποιότητες όπως η σοφία, η υπομονή, η διαίσθηση, η δεκτικότητα, η δημιουργικότητα, η ικανότητα να δημιουργεί χώρο για να συμβεί το θαύμα κάθε στιγμή, η ιερότητα, η μαλακή ηγεσία και η τρυφερή παρότρυνση που εκπαιδεύει τον αρσενικό νου και δημιουργεί ζωή και αλήθεια, ανήκουν σε όλες εμάς τις γυναίκες, που ακόμα κι αν τις έχουμε ξεχάσει είναι βαθιά ριζωμένες μέσα στο κύτταρο μας. Είναι η κληρονομιά της φυλής μας στον πλανήτη και μας έχει παραδοθεί από τις γυναίκες προγόνους μας.

Αυτό το τριήμερο θα τολμήσουμε με θάρρος και ευαισθησία να βρούμε τις ρίζες που μας συνδέουν με το ιερό θηλυκό μέσα από ασκήσεις, τελετουργικές αναπαραστάσεις, βιωματικά παιχνίδια, εκδραμάτιση, αρχετυπικές αναφορές, μυήσεις και διαλογισμό.

Ως γυναίκες, σύντροφοι, μητέρες, φίλες, αδερφές, κόρες, ιέριες και θεραπενίδες από την Εύα μέχρι την Ήρα και την Παρβάτι το οφείλουμε στον εαυτό μας.

Αυτή είναι μια πρόσκληση για να τολμήσουμε  να φέρουμε την θαυματουργή ουσία του θηλυκού στην καθημερινότητα μας. Να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας να βιώσουν την αυτοπραγμάτωση, ως μέσον για την επιστροφή στην αληθινή μας φύση.

Θα γίνει στις 4, 5, 6 Μαρτίου στα chalets του Elatos Resort & Health Club:

Eptalofos 33057, Mount Parnassos – Greece
t. +30 22340 61162-3 f. +30 22340 61161 e. info@elatos.com
www.elatos.com

Στο Resort & Health Club:

Θα απολαύσουμε το απόλυτα φυσικό περιβάλλον σε ένα αλπικό τοπίο ανάμεσα σε έλατα στην καρδιά του Παρνασσού. Μέσα από την πολυτέλεια των ιδιωτικών chalets θα προσφέρουμε στον ευατό μας στιγμές φροντίδας, θα εξερευνήσουμε την σχέση μας με την γη, την σοφία, την δημιουργικότητα, την δεκτικότητα, την δύναμη μας.

Το συνολικό κόστος διαμονής:  255 ευρώ το άτομο σε δίκλινο του chalet
Περιλαμβάνει διανυκτέρευση 2 νύχτες, 2 πρωινά ροφήματα, 2 brunch και 3 δείπνα

Το κόστος σεμιναρίου είναι: 180ευρώ το άτομο

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:
Άφιξη νωρίς την Παρασκευή 4 Μαρτίου
Συνάντηση ομάδας στις 12:00.
Έναρξη σεμιναρίου 14:00.
Βραδινό 20:00.
Βραδινή Συνεδρία 21:00-22:30.
Διανυκτέρευση.

Σαββάτο 5  Μαρτίου
Πρωινό ρόφημα.  Πρωινή Συνεδρία.
 Brunch 12:00.
 Σεμινάριο.  Βραδινό 20:00.
 Βραδινή Συνεδρία δίπλα στην πισίνα 21:00-22:30.
 Διανυκτέρευση.

Κυριακή 6 Μαρτίου
Πρωινό ρόφημα.  Πρωινή Συνεδρία.
 Brunch 12:00.
 Σεμινάριο. Βραδινό 19:00.
Αναχώρηση.

Πληροφορίες:
Χρυσούλα Μανωλακάκη 6983019394
cmanolakaki@gmail.com

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>