Τρία (3) βήματα για να οχυρώσεις το «βασίλειό» σου: το σώμα σου!

Μαρτίου 21, 2020

Το αμυντικό σου σύστημα παραμένει η καλύτερη προστασία!

Ώρα να το ενισχύσεις!

Μέσα σε αυτές τις νέες, πρωτόγνωρες για τη δημόσια υγεία συνθήκες που βιώνει ο πλανήτης λόγω κορονοϊού, οι μάσκες προσώπου και τα απολυμαντικά χεριών, κυριαρχούν ως μέτρα ατομικής προστασίας. Κι ενώ πράγματι οι μάσκες και τα αντισηπτικά μπορεί να είναι απαραίτητα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού, αρκούν για να υπερασπιστούν το σώμα μας από μεταδοτικές ασθένειες;

Η μετάδοση του ιού, όπως λένε οι Λοιμωξιολόγοι – Ειδικοί Δημόσιας Υγείας, γίνεται μέσω των βλεννογόνων (στόμα, μάτια, μύτη, αυτιά). Πως προστατεύονται λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά όταν φοράμε μάσκα που καλύπτει μόνο τη μύτη και το στόμα;

Μία πιθανή βοήθεια αναφέρεται παρακάτω. Ενώ προς το παρόν ας θυμηθούμε κάποια βασικά πράγματα. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, το ανθρώπινο σώμα έχει την εγγενή ιδιότητα της αυτοΐασης  και της επαναφοράς του, κατά το δυνατόν, σε μια φυσιολογική κατάσταση λειτουργίαςΜε άλλα λόγια, το σώμα μας έχει την τάση να είναι υγιές. (διάβασε εδώ γιατί τελικά αρρωσταίνουμε).

Φανταστείτε το σώμα μας ως ένα βασίλειο, όπου το δέρμα, τα μαλλιά και το σάλιο μας είναι τα τείχη που τον προστατεύουν, τα κύτταρα μας είναι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό και μεταξύ αυτών είναι τα ανοσοποιητικά μας κύτταρα και τα βακτηρίδια του εντέρου που είναι ο στρατός που τους προστατεύει. Για να έχεις λοιπόν ένα ισχυρό βασίλειο, θα σήμαινε να έχεις έναν ισχυρό στρατό που να μπορεί να το υπερασπιστεί από κάθε απειλή. Το ίδιο ισχύει και με το σώμα μας! Και ο στρατός αυτός είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Τι κάνουμε λοιπόν;

Βήμα 1: Δώστε μία γρήγορη ώθηση στο ανοσοποιητικό σας!

Μία πολυβιταμίνη σε υγρή συμπυκνωμένη μορφή, αποτέλεσμα έρευνας 10 ετών, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των πολυβιταμινούχων: Vibracell® = Ζωντανό κύτταρο!

Μια επιστημονική ομάδα ιατρών, θεραπευτών, διατροφολόγων και βιοχημικών, επέλεξαν για σένα ό,τι καλύτερο και αγνότερο υπάρχει στη φύση: 47 δραστικά συστατικά από βιολογικά φρούτα, λαχανικά, φυτά και βότανα, εμπλουτισμένα με L-καρνιτίνη, συνένζυμο Q10, βασιλικό πολτό, πρωτόγαλα (από γάλα γαϊδούρας), σελήνιο, μαγνήσιο και πολλά άλλα, έρχονται να καλύψουν τις ημερήσιες ανάγκες σου σε θρεπτικά συστατικά, προσφέροντάς σου: Ζωτικότητα, ενέργεια, πνευματική διαύγεια και ενίσχυση του ανοσοποιητικού!

Το φολικό οξύ, το σελήνιο, η βιταμίνη Α, η βιταμίνη Β12, η βιταμίνη Β6, η βιταμίνη C και η βιταμίνη D που εμπεριέχει συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία της άμυνας του οργανισμού, ενώ η βιταμίνη Ε έχει θετική επίδραση στη μείωση των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού.

Και τι ακόμη καλύτερο; Το Vibracell® είναι εύγεστο! Για να ξεκινάς τη μέρα σου… γεμάτη νοστιμιά! 100% φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά!

Θέλεις ακόμη περισσότερες εκπλήξεις από το Vibracell®; Δες εδώ.

Βήμα 2: Ξεκλειδώστε την ικανότητα απορρόφησης του οργανισμού σας!

Μπορεί να τροφοδοτείτε το σώμα σας με τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά στον κόσμο. Αλλά πρώτα, χρειάζεται να ξεκλειδώσετε την ικανότητα του σώματός σας να απορροφά πλήρως τα θρεπτικά συστατικά και να τα αξιοποιεί στο μέγιστο.

Ποιο είναι το κλειδί;

Το Regulatpro® Bio Ένζυμα αποτελείται από βιολογικά φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καρπούς και φύτρα και προσφέρει στον οργανισμό πάνω από 10.000 ενεργά ένζυμα σε άμεση υγρή απορροφήσιμη μορφή για τις 200 εκατομμύρια περίπου βιοχημικές διεργασίες που επιτελούνται καθημερινά στο ανθρώπινο σώμα.

Το Regulatpro® Bio αποτελεί κυριολεκτικά ένα ιατρικό επίτευγμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας EU Patent No.1153549, και αποτέλεσμα έρευνας περισσότερων από 10 χρόνων, από τον Γερμανό Dr. Niedermaier, ο οποίος πίστευε ότι το σώμα μας έχει την ικανότητα να αυτο-ιάται.

Το Regulatpro® Bio είναι μια πρωτοποριακή καινοτομία και τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα για πολλαπλά οφέλη της υγείας είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Εξετάζοντας ειδικά την επίδρασή του στην άμυνα του οργανισμού, το Regulatpro® Bio ενισχύει τα ανοσοποιητικά μας κύτταρα αυξάνοντας την ποσότητα των λευκών αιμοσφαιρίων. Το αποτέλεσμα είναι, περισσότερα ανοσοποιητικά κύτταρα να μπορούν να μας προστατεύσουν από λοιμώξεις ιών, βακτηρίων και μυκήτων.

Το Regulatpro® Bio  ενισχύει επιπλέον το «καύσιμο» των κυττάρων μας αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας (ATP), βελτιστοποιώντας και ξεκλειδώνοντας τις μέγιστες δυνατότητες και λειτουργίες των κυττάρων μας. Λειτουργώντας λοιπόν σαν ένα «ταξί θρεπτικών ουσιών», το Regulatpro® Bio αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρά μας.

Ως εκ τούτου, το Regulatpro® Bio συγκεντρώνοντας ένα πλήθος ενζύμων, αντιοξειδωτικών και ιχνοστοιχείων, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του «στρατού» μας. Λειτουργεί στις βασικές λειτουργίες των κυττάρων μας και αναζωογονεί όλα τα κύτταρα, ξεκλειδώνοντας τις ικανότητες αυτο-ίασης του σώματός μας. 

Για να ανακαλύψεις περισσότερα θεαματικά οφέλη του Regulatpro® Bio (αλλεργίες, αυτοάνοσα, αύξηση μεταβολισμού, αντιγήρανση…),  δες εδώ.

Βήμα 3: Ενισχύστε το δεύτερο «εγκέφαλό» σας!

Ξέρατε ότι το σώμα μας αποτελείται από 90% βακτηρίδια και το 70% των ανοσοποιητικών κυττάρων του οργανισμού μας βρίσκεται στο έντερο;

Η άμυνα του οργανισμού μας εξαρτάται σε πολύ σημαντικό βαθμό από την υγιή κατάσταση της εντερικής μας χλωρίδας. Μέσα στο σώμα μας, κυρίως στο έντερο, συμβιώνουν μαζί μας 1.000 τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί. Χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: στα φιλικά βακτήρια (προ-βιοτικά που προάγουν τη ζωή) και στα παθογόνα.

 Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που ζουν κυρίως στην γαστρεντερική οδό και αποφέρουν μεγάλα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό και γενικά στην υγεία. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως, όταν κυριαρχούν τα προβιοτικά στο πεπτικό σύστημα βελτιώνονται οι λειτουργίες του εντέρου και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Από την άλλη τα παθογόνα βακτήρια, υπάρχουν σε αφθονία στο περιβάλλον. Εισέρχονται στο σώμα με τις τροφές, τον αέρα, το νερό και την επαφή με διάφορα αντικείμενα. Η είσοδός τους είναι αναπόφευκτη. Η εγκατάσταση και η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την αντίσταση των φιλικών βακτηρίων (προβιοτικών) και του αμυντικού συστήματος.

Αυτό δείχνει γιατί τα προβιοτικά παίζουν τεράστιο ρόλο στη γενική ευημερία της υγείας μας και κάνουν τη συμπληρωματική τους λήψη καθοριστική, μιας και είναι αυτά που «μάχονται» των παθογόνων βακτηρίων και ενεργοποιούν τα ανοσοποιητικά μας κύτταρα ώστε να δρουν κατά των ξένων απειλών και να προκαλούν εσωτερική ίαση.

Υπάρχει μια πληθώρα προβιοτικών στην αγορά… Τί να επιλέξω;

Τα προβιοτικά VitaBiosa διαφέρουν μακράν από τα συμβατικά προβιοτικά. Αναφερθήκαμε παραπάνω ότι τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί. Άρα μέχρι να φτάσουν στο έντερό μας, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ζουν.

Τα προβιοτικά VitaBiosa είναι ένα “ζωντανό” προϊόν που περιέχει πάνω από 6 δισεκατομμύρια (CFUs) βιοδιαθέσιμα προβιοτικά. Είναι μέσα σε απόσταγμα 19 επιλεγμένων βοτάνων που έχουν υποστεί ζύμωση με τρεις διαφορετικές καλλιέργειες προβιοτικών βακτηρίων.

Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται, ενώ μετατρέπουν τους υδατάνθρακες σε οργανικά οξέα, κυρίως γαλακτικά οξέα. Τα ανεπτυγμένα οξέα συντηρούν το προϊόν (εξού και είναι “ζωντανό”). Έχουν την ικανότητα να αναπαράγονται και να πολλαπλασιάζονται γρήγορα και να δημιουργούν μία ισορροπημένη, υγιή εντερική χλωρίδα στο σώμα.

Διάβασε εδώ πόσα άλλα πολύτιμα πράγματα κάνουν για σένα τα προβιοτικά!

Ένας οργανισμός που έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αλλά και τα απαραίτητα ένζυμα για να τα αξιοποιήσει, μπορεί να ενεργοποιήσει τις φυσικές άμυνές του, να απομακρύνει την πιθανότητα να αρρωστήσει και να παραμείνει ακμαίος και υγιής. 

Για να διαβάσεις το πλήρες πρωτόκολλο πρόληψης έναντι των ιών επισκέψου την Health-Boutique.com

Σημαντική σημείωση:

Οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω, έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα,

σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν ιατρική συνταγή και

δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την γνωμάτευση ή την επίσκεψη του γιατρού,  ή άλλου ειδικού της υγείας.

 Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>