Η εσωτερική χαρά είναι υπευθυνότητα!

Απριλίου 11, 2016

Η φυσική μας κατάσταση οικογένεια είναι να είμαστε χαρούμενοι. Και η χαρά χρειάζεται να είναι ο δείκτης της ζωής μας, για την δουλειά μας, για τις σχέσεις μας, για τις επιλογές μας και για τα θέλω μας. Η μοναδική ερώτηση  που χρειάζεται να κάνουμε πάντα στον εαυτό μας είναι, εάν αυτή η  επιλογή ή αυτή η σχέση  κ.λ.π.  μας δίνει χαρά, γιατί μόνον τότε είναι κατάλληλη για μας. Κι εδώ μιλάμε για την εσωτερική χαρά, για την χαρά που προέρχεται από το ξεχείλισμα της αγάπης για τον εαυτό μας.

Η χαρά κρατάει ψηλά την δόνησή μας και όταν χαιρόμαστε βρισκόμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας, με τους άλλους συναγγέλους μας και με το περιβάλλον μας.

Είναι ένα θέμα που χρειάζεται να το κατανοήσουμε πολύ καλά! Και το τονίζω γιατί ακούω πολλές φορές να ονομάζουν «ανεύθυνο κι αναίσθητο» έναν άνθρωπο, επειδή είναι χαρούμενος. Και βέβαια όταν αυτό το λένε οι άνθρωποι που βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι και δεν έχουν επίγνωση, το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά όταν το λένε και συνοδοιπόροι, τότε είναι απογοητευτικό, γιατί θεωρώ ότι οι συνοδοιπόροι έχουν επίγνωση.

Οτιδήποτε μέσα μας δεν πάλλετε από αγάπη, γαλήνη και χαρά, τότε βρίσκεται σε ανισορροπία. Οτιδήποτε δεν μας δίνει χαρά, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό μας και υπάρχει μια ανισορροπία στην ενέργεια. Και ακριβώς αυτή την δουλειά κάνουμε με τον εαυτό μας, μετασχηματίζουμε μέσα μας αυτές τις ανισόρροπες ενέργειες, με σκοπό να τις ισορροπήσουμε. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ, για να φέρουμε πρώτα τον εαυτό μας σε ισορροπία, να τον αλλάξουμε, να τον απελευθερώσουμε από την σύγκρουση και το δράμα της διττότητας και ν’ ανεβάσουμε την δόνησή μας. Και το ζητούμενο είναι να ζούμε συνειδητά, μέσα στη χαρά.

Τώρα τελευταία όμως οι περισσότεροι συμπεριφερόμαστε σαν να τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά και αναμασάμε συνεχώς το δράμα, μπαίνουμε μέσα στην ενέργεια του φόβου και του τρόμου κι αναπαράγουμε όλα τα καταστροφικά σενάρια που κυκλοφορούν παντού, στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο κ.λ.π. Κι αυτό βέβαια βολεύει όλους όσους τους συμφέρει να μας κρατάνε αδύναμους και φοβισμένους, για να μπορούν να μας ελέγχουν. Αυτός είναι ο σκοπός της διττότητας κι εμείς τώρα τελευταία την δικαιώνουμε.

Τι συμβαίνει αλήθεια; Πως κατάφεραν πάλι να μας βάλουν στο τρυπάκι;   
Γιατί δεν είμαστε εδώ για ν’ αναπαράγουμε σενάρια τρόμου και να τα πιστεύουμε.
Δεν είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να λυπόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους.
Δεν είμαστε εδώ για να ταυτιζόμαστε με όλα τα «άσχημα» που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στη Γη.

Βρισκόμαστε εδώ για να κρατήσουμε την ισορροπία της ενέργειας. Βρισκόμαστε εδώ για ν’ ανυψώσουμε την δόνηση, αρχικά την δική μας, μετά της Ελλάδας και στην συνέχεια την δόνηση όλης της Γης.

Οπότε εάν δεν καταλάβουμε ότι με το να εστιάζουμε ακόμα στο δράμα, στον οίκτο, στην θλίψη και στο φόβο, κρατάμε χαμηλά την δόνησή μας και μ’ αυτό τον τρόπο δεν βοηθάμε κανέναν, τότε δεν πρόκειται ποτέ να έρθει καμιά αλλαγή σ’ αυτόν το τόπο. Το είπαμε πολλές φορές και το γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί και εάν είχαμε γειώσει αυτή την κατανόηση μέσα μας, τότε το πρώτο που θα κάναμε θα ήταν να κρατάμε όσο πιο πολύ υψηλότερα μπορούμε την δόνησή μας. Χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι όταν εμείς δεν ταυτιζόμαστε και βρισκόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο στην ισορροπία μας και στην χαρά μας, που είναι η φυσική μας κατάσταση, τότε είναι που βοηθάμε όχι μόνον τον εαυτό μας, αλλά και όλο το κόσμο. Περάσαμε όλοι μας πολύ δύσκολα, μέσα από μια διαδικασία εξέλιξης και εάν θέλουμε να είμαστε συνειδητοί, δημιουργικοί και ελεύθεροι, ας προσέχουμε που εστιάζουμε και σε τι κατάσταση κρατάμε τον εαυτό μας.

Όλοι μας είμαστε ανθρώπινοι άγγελοι! Ανθρώπινοι άγγελοι είναι και οι πρόσφυγες κι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι όλα όσα υποφέρουν αυτή την στιγμή,  τα σχεδίασε η ψυχής τους. Και ειλικρινά καμαρώνω τους Έλληνες για την ευαισθησία μας και την βοήθεια που τους προσφέρουμε, γιατί είναι η οικογένειά μας και μπορούμε τουλάχιστον να τους δώσουμε μια προσωρινή ανακούφιση, αλλά είναι ακριβώς όπως το λέω οικογένεια, μόνον μια προσωρινή ανακούφιση. Γιατί γνωρίζουμε ότι όσο και να τους βοηθάμε μ’ αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να τους λύσουμε το πρόβλημα. Εν τούτοις όμως έχουμε πολύ περισσότερες ελπίδες να τους βοηθήσουμε, εάν κρατήσουμε την ισορροπία της ενέργειας και βγούμε από τον οίκτο και την αυτολύπηση. Έχουμε πολύ περισσότερες ελπίδες να τους βοηθήσουμε, εάν εστιάσουμε μέσα μας και κρατήσουμε υψηλά την δόνησή μας. Τότε ναι, μπορούμε πολύ περισσότερο να τους βοηθήσουμε, γιατί τους μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια που δίνει λύσεις, γιατί και οι πρόσφυγες εμείς είμαστε και όλοι μας είμαστε Ένα.

Και δεν θέλω να εστιάσω ούτε σε όλα αυτά τα καταστροφικά σενάρια. Ναι κι εγώ ακούω τι λέει ο Σόϊμπλε και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά εάν πιστέψω ότι η ζωή μου εξαρτάται από τις δικές τους αποφάσεις και από τις αποφάσεις του καθενός, τότε αυτό σημαίνει ότι εγώ δεν είμαι δημιουργός και είμαι έρμαιο στις αποφάσεις του καθενός. Εάν τους πιστεύω, τότε τους δίνω την ενέργειά μου, εγώ και ο καθένας μας και τους δίνουμε μάλιστα την άδεια και την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν (γιατί πάντα πάνω στην δική μας ενέργεια στηρίζονται) για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Και πιστέψτε το, είμαστε αυτοί που τους ενδιαφέρουμε περισσότερο, γιατί εμείς μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να τους ανατρέψουμε όλες τις σκευωρίες τους. Εάν όμως καταφέρνουν να μας ελέγχουν και να μας τρομοκρατούν, τότε πραγματικά τους διευκολύνουμε.           

Σε ότι με αφορά οικογένεια, αυτό δεν θα το επιτρέψω. Κι επειδή ο καθένας μας φέρνει την ευθύνη απέναντι στον εαυτό του, γι’ αυτό χρειάζεται ν’ αποσύρουμε την προσοχή μας και την ενέργειά μας απ’ όλα αυτά  τα σενάρια συνωμοσίας και να εστιάσουμε μέσα μας, για ν’ αλλάξουμε τις συχνότητες.    
«Είμαστε αυτό που είμαστε» κι είμαστε δημιουργοί. Μπορεί ο καθένας μας να δημιουργήσει την δική του πραγματικότητα, αλλά για ν’ αλλάξουμε την υπάρχουσα πραγματικότητα της Ελλάδας, χρειάζεται να κρατήσουμε όλοι μας πολύ ψηλά την δόνησή μας και να πιαστούμε χέρι-χέρι, εστιάζοντας στην αγάπη, στην ηρεμία, στην χαρά και στην εμπιστοσύνη

Τότε μπορούμε  να πούμε ότι είμαστε υπεύθυνες Υπάρξεις. Γιατί υπευθυνότητα είναι να έχουμε επίγνωση, πότε μπορούμε να συμβάλλουμε στην αλλαγή της δόνησης και με ποιο τρόπο. Άλλωστε γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Δεν βρισκόμαστε εδώ, για να συνεχίσουμε να κλαίμε με χιλιάδες άλλους ανθρώπους για τα αιώνια δεινά της ανθρωπότητας, γιατί τότε αυτά τα δεινά δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ. Βρισκόμαστε εδώ για ν’ αλλάξουμε την δόνηση και ο μόνος τρόπος για να την αλλάξουμε είναι να ζούμε την ζωή μας συνειδητά και μέσα στην αγάπη και στην χαρά, γιατί αυτές είναι οι ενέργειες που κρατάνε ψηλά την δόνηση και φέρνουν την αλλαγή. Κι αυτές τις ενέργειες της υψηλής δόνησης μπορούμε στην συνέχεια να τις μεταφέρουμε μέσα από την ενότητα. Και εάν το κάνουμε όλοι μας αυτό, όλοι όσοι δουλεύουμε με τον εαυτό μας για την εξέλιξής μας, τότε και μόνον τότε θα μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε όχι μόνον την πραγματικότητα της Ελλάδας, αλλά και όλης της Γης.

Και αξίζει να μεταφέρω εδώ ένα υπέροχο απόσπασμα, από την ανώτερη επικοινωνία ««Η χαρά είναι η φυσική μας κατάσταση»!

«Συγκεντρωθείτε λοιπόν και στραφείτε μέσα σας, γιατί ποιος νομίζετε ότι θα φέρει αυτές τις ενέργειες της χαράς στη Γη, αν όχι εσείς; Κι αυτό είναι που περιμένει τώρα η Γη από εσάς. Και θα το κάνετε πρώτα για σας, θα φέρετε πρώτα την χαρά μέσα σας και μετά αυτή η ενέργεια της χαράς θα μεταφερθεί από εσάς και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους και θα επικρατήσει σε όλη τη Γη. Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεστε όλη την ενέργειά σας, χρειάζεται να είστε ολοκληρωμένοι, να είστε πλήρεις, ν’ αγαπάτε άνευ όρων τον εαυτό σας και να υπάρχει αυτό το ξεχείλισμα της αγάπης για τον εαυτό που οδηγεί στη χαρά, που είναι η χαρά! Και τότε η χαρά θα γίνει μια μόνιμη κατάσταση για τον εαυτό σας, γιατί η χαρά αγαπημένοι μου άγγελοι, αγαπημένα μου αδέρφια, είναι η φυσική μας κατάσταση.  Απλά μέσα στο παιχνίδι της Γης την ξεχάσατε».

ΠΗΓΗ

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>