Ομορφιά... Sponsored by

Μια ανώτερη ευφυΐα…

«Η ομορφιά είναι ανώτερη από την ευφυΐα γιατί δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Είναι αυταπόδεικτη» 
Όσκαρ Ουάιλντ
Picture

Η ομορφιά για εμάς σημαίνει αισθητική υγεία και συνολική ευεξία σε σώμα, ψυχή και πνεύμα. Είναι θέμα πολύ-παραγοντικό και ξεκινάει από μέσα μας (με τη σωστή διατροφή) για να καθρεφτιστεί στην εξωτερική μας εικόνα με ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα ενισχυμένο με μία ευχάριστη, δυναμική και ισορροπημένη προσωπικότητα.

Η κατάκτηση της ομορφιάς –εξωτερικά και εσωτερικά- είναι στο χέρι του καθενός, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα χαρακτηριστικά με τα οποία γεννήθηκε. Για να εξηγήσουμε τη λογική μας παραθέτουμε κάποια στοιχεία:

- Το εξωτερικό αποτέλεσμα στην εικόνα μας ξεκινάει βιοχημικά από μέσα μας, από τις εσωτερικές βιοχημικές διεργασίες που γίνονται στα κύτταρά μας και οι οποίες εξαρτώνται από τα “καύσιμα” που δίνουμε στον οργανισμό μας, δηλαδή από τα τρόφιμα.

- Ο χαρακτηρισμός ενός ανθρώπου ως όμορφου εξωτερικά περιλαμβάνει φυσικούς σωματικούς παράγοντες, όπως η υγεία, η νεότητα, η σεξουαλικότητα και η αρμονική αναλογία των χαρακτηριστικών του προσώπου και του σώματος.

- Η υγεία, η νεότητά και η σεξουαλικότητα μας διατηρούνται όταν θρέφουμε σωστά τον οργανισμό μας, έτσι ώστε τα κύτταρά μας να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και να επιτελούν σωστά τις λειτουργίες τους χωρίς να φθείρονται, χωρίς να γερνάνε, εξασφαλίζοντας υγιή ορμονικά επίπεδα.

- Η εξωτερική ομορφιά περιλαμβάνει ό,τι γίνεται αντιληπτό με την όραση, δηλαδή  την επιδερμίδα ενός ανθρώπου, τα μαλλιά, τα νύχια, τα δόντια και το σωματικό του βάρος.

- Ο άνθρωπος που φροντίζει τον εαυτό του και τρέφεται σωστά λαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να έχει καθαρό λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες, υγιή μαλλιά, δυνατά νύχια και δόντια και ιδανικό βάρος.

- Η αποτοξίνωση του οργανισμού και η απομάκρυνση βαρέων μετάλλων και παθογόνων μικρο-οργανισμών που επιδρούν στο νευρικό σύστημα και την ψυχική υγεία, προσφέρουν πνευματική διαύγεια, ευεξία και ευδιαθεσία, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος αυτός να εκπέμπει τόσο θετικά στοιχεία με τη συμπεριφορά του, που τον κάνουν γοητευτικό, θελκτικό και ευχάριστο.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι η ομορφιά είναι στα χέρια μας αρκεί να της δώσουμε τη δέουσα σημασία.

Για να αναδείξετε και να διατηρήσετε τη μέγιστη ομορφιά σας, φανταστείτε πως θα φτιάχνατε το σπίτι των ονείρων σας. Θα βάζατε προφανώς γερά θεμέλια και τα καλύτερα δομικά υλικά (σωστή διατροφή), θα το καθαρίζατε συχνά (αποτοξίνωση) και ταυτόχρονα θα φροντίζατε και την εξωτερική του όψη για να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους περαστικούς (εξωτερική φροντίδα σώματος). Η τελική βέβαια αίσθηση για να χαρακτηριστεί το σπίτι αυτό «όμορφο» από έναν επισκέπτη, εξαρτάται από τη συμπεριφορά, τη διάθεση και τη ζεστασιά του οικοδεσπότη (φροντίδα ψυχής & πνεύματος).

Φροντίστε τον εαυτό σας –εσωτερικά και εξωτερικά- όπως θα φροντίζατε το σπίτι των ονείρων σας και το αποτέλεσμα θα είναι ανώτερο των προσδοκιών σας…

Για να πάρετε μία γεύση πως θα μπορούσατε να ξεκινήσετε, σας ετοιμάσαμε ένα “κοκτέιλ ευεξίας”. Στην υγειά σας!

- Δομικά Υλικά

- Ενέργεια

- Εξωτερική επένδυση

 Και μην ξεχνάτε ότι

η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας

και το «αδύναμο» σημείο μας μπορεί να γίνει

το όπλο μας στη διαφορετικότητα!

 

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα της στήλης Ομορφιά.