Τρία φυσικά συμπληρώματα διατροφής: οι “σωματοφύλακες” της σιλουέτας μου ενόψει καλοκαιριού!

Μαΐου 08, 2014

Τώρα που οι καλοκαιρινές διακοπές είναι κοντά, ίσως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από κάποια επιπλέον κιλά. Υπάρχουν τρία  φυσικά συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το περιττό βάρος, να τονώσετε το μεταβολισμό σας, να καταστείλετε την όρεξη, ενώ θα αυξήσουν και τη φυσική σας ενέργεια και θα βελτιώσουν την όψη του δέρματός σας. Το “τερπνόν μετά του ωφελίμου” δηλαδή αρκεί να το επιλέξουμε!

Ένζυμα Regulat: Το Regulat αποτελείται από φρέσκα βιολογικά φρούτα, λαχανικά, καρπούς και φύτρα και προσφέρει στον οργανισμό πάνω από 10.000 ενεργά ένζυμα σε υγρή απορροφήσιμη μορφή για τις 200 εκατομμύρια περίπου χημικές διεργασίες που επιτελούνται καθημερινά στο ανθρώπινο σώμα.  Το Regulat:

- Θρέφει, αναζωογονεί και ανανεώνει τα κύτταρα

- Ρυθμίζει: το μεταβολισμό & το ορμονικό σύστημα

- Καταπολεμά την παχυσαρκία: Με το Regulat o μεταβολισμός ρυθμίζεται και η τροφή μεταβολίζεται σε ενέργεια και όχι σε λίπος. Με χρήση 3 φορές την ημέρα (20ml σε μισό ποτήρι νερό πρωί-μεσημέρι-βράδυ, ένα τέταρτο πριν το φαγητό, το κρατάμε για λίγο στο στόμα και μετά το καταπίνουμε), το αίμα μας εμπλουτίζεται σε θρεπτικά συστατικά και η εντολή «πεινάω» δεν υπάρχει. Συγχρόνως κάνετε αντιγηραντική θεραπεία και απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα των ενζύμων στον οργανισμό σας!

Rasberry Ketone Advanced:  είναι μία ισχυρή φόρμουλα με αντιοξειδωτικά και λιποδιαλυτικά συστατικά όπως: Αφρικάνικο Mango, Acai , ρεσβερατρόλη, μηλόξιδο και γκρέιπφρουτ. Το RASPBERRY KETONE ADVANCED είναι μια φυσική φαινολική ένωση που είναι υπεύθυνη για το άρωμα των κόκκινων βατόμουρων και  σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, είναι επίσης ένας ισχυρός λιποδιαλύτης.

• Καίει το λίπος με φυσικό τρόπο

• Αυξάνει το μεταβολισμό

• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Ανακαλύφθηκε ότι κετόνη σμέουρων αύξάνει την παραγωγή και έκκριση της αδιπονεκτίνης. Η αδιπονεκτίνη είναι μια ορμόνη που ρυθμίζει μια σειρά από μεταβολικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της γλυκόζης και τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Προηγούμενες έρευνες σε αδιπονεκτίνη έχουν δείξει ότι τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης είναι αντιστρόφως ανάλογα με το ποσοστό λίπους του σώματος.

Όσο περισσότερη αδιπονεκτίνη τόσο χαμηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους.

Εκτός από  την ισχυρή καύση λίπους, όσοι έχουν υψηλότερα επίπεδα αδιπονεκτίνης έχει παρατηρηθεί ότι ελέγχουν τις μεταβολικές διαταραχές που μπορεί να οδηγήσουν σε διαβήτη τύπου 2, παχυσαρκία, αθηροσκλήρωση, μη αλκοολική λιπώδη ηπατική νόσο και το μεταβολικό σύνδρομο. Ως αποτέλεσμα, οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το βατόμουρο κετόνη είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα για τη βελτίωση της υγείας αλλά και για καύση λίπους.

Biogreen: παρέχει ένα πλήρες φάσμα απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, που το καθιστά κατάλληλο σε εκείνους που επιδιώκουν την υγιεινή διατροφή, το ασφαλές αδυνάτισμα, χωρίς διατροφικές ελλείψεις.

 Η υγεία ενισχύεται και επιπλέον:

  • Χάνεται μόνο λίπος
  • Ο οργανισμός τροφοδοτείται με πλούσια θρεπτικά συστατικά
  • Ο μυϊκός ιστός ενισχύεται

Μετά τη δίαιτα δεν υπάρχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Δεν υπάρχει πείνα. Δεν ξαναπαίρνετε τα κιλά. Έχετε ενέργεια και καλή ψυχική διάθεση.

Το σώμα μας εκτίθεται συνεχώς στο στρες και την περιβαλλοντική ρύπανση.

Σύμφωνα με την παγκόσμια οργάνωση υγείας (WHO) ακόμα και αν είμαστε υγιείς, το σώμα μας χρειάζεται μια υγιεινή διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, πλούσια σε ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες.

Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με το να τρώει τακτικά κάποιος φρούτα, λαχανικά, ολικής άλεσης δημητριακά, όσπρια, καθώς επίσης και ωμούς ανάλατους ξηρούς καρπούς. 

Όταν ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή, τα συμπληρώματα για απώλεια βάρους μπορεί να βοηθήσουν να μειώσετε το υπερβολικό λίπος του σώματος και παράλληλα να αυξήσετε το μεταβολισμό, έτσι ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη βελτίωση της υγείας σας.

 

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>