Προπονήσου για την Αλλαγή σου

Ιανουαρίου 10, 2016

 


Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η γνώση σε θέματα υγείας και τα μέσα πρόληψης και θεραπείας είναι περισσότερα από ποτέ. Ωστόσο στην σύγχρονη κοινωνία οι άνθρωποι νοσούν περισσότερο από ποτέ, ενώ οι ασθένειες του πολιτισμού αρχίζουν αν αποκτούν μέγεθος επιδημίας.

Τι είναι αυτό που λείπει; Τι είναι αυτό που ένας άνθρωπος σε ατομικό επίπεδο μπορεί να πράξει για να είναι υγιής. Με ποίους τρόπους μπορεί να φέρει την γνώση μέσα στην καθημερινότητα του και να στηρίξει σταθερά και μακροπρόθεσμα τους στόχους, σε σχέση με την συνολικότερη υγεία του που θέλει να πραγματώσει.

Μέσω τις παρουσίασης δεν θα δοθούν μαγικές λύσεις και μυστικά ευζωίας , αλλά η έμπνευση στον ακροατή, να πάρει την κατάσταση της υγείας στα χέρια του και να νιώσει δυνατός και ικανός, να την φτάσει στο καλύτερο επίπεδο.

Το ταξίδι της αλλαγής , χρειάζεται σωστό προγραμματισμό για την υλοποίηση σου και εκεί θα εστιάσουμε.

Η υγεία είναι πλούτος, που δεν έχουμε βρει τον τρόπο να τον αξιοποιήσουμε.

Σήμερα στην Αίθουσα  Σαντορίνη  5-6  στο Hilton Athens στις 14.30-15.30 η ομιλία «Προπονήσου για την Αλλαγή σου»

Είσοδος ελεύθερη

Κωνσταντίνος Ζερβός

Είναι υπεύθυνος διατροφολογικής υποστήριξης στα προγράμματα αποκατάστασης για ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στις κλινικές «Σωτηρία» και «Ευαγγελισμός», ενώ παράλληλα συνεργάζεται με γυμναστήρια και κέντρα υγείας και ευεξίας.

Στόχος του, η έμπνευση και κινητοποίηση ατόμων και ομάδων με σκοπό, την αλλαγή συμπεριφοράς και βελτίωση της υγείας και της ευεξίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες:

www.konstantinoszervos.gr & www.wellnesscoaching.gr

                       

Κωνσταντίνος Ζερβός

                                                              

 

Σύμβουλος Προαγωγής και Αγωγής Υγείας, MSc(c)

Συμπεριφοριστής Διατροφολόγος, BSc

Certified Health & Wellness Coach

 

 

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>