5ο Therapy Planet Festival-Η Πρακτική, η Γνώση και οι Εξελίξεις στον Κόσμο της Θεραπείας είναι εδώ!

Οκτωβρίου 07, 2014

Το 5ο Therapy Planet Festival ετοιμάζεται να προσφέρει στο κοινό μία ημέρα ευεξίας και προσωπικής ανάπτυξης. Ένα γεγονός που χαρίζει γνώση, ενέργεια και αρμονία, είναι μια καλή είδηση.

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel πάνω από 50 ομιλητές, και 100 εκθέτες θα παρουσιάσουν όλες τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της ψυχοθεραπείας, των εναλλακτικών θεραπειών και του υγιεινού τρόπου ζωής που όλοι αναζητάμε.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ερευνητές, ειδικούς επιστήμονες και θεραπευτές που προσφέρουν νέες τεχνικές ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης με ομοιοπαθητικές μεθόδους, με τη χρήση της θετικής ψυχολογίας και των ενεργειακών θεραπειών.

Στην ψυχολογία εστιάζοντας στο θετικό τρόπο σκέψης παραμερίζουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια και ενδυναμώνουμε το πνεύμα μας να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες και το άγχος που κατακλύζει την πραγματικότητά μας. Η ζωή προσφέρει νέες ευκαιρίες όταν ενημερωνόμαστε για τους τρόπους διαχείρισης της κρίσης και ενεργοποίησης του εσωτερικού μας κόσμου με ομιλίες, σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις,

Σε 5 αίθουσες ανοιχτές στο ευρύ κοινό, θα συναντήσουμε και θα ακούσουμε τους ίδιους τους θεραπευτές και εκπροσώπους κέντρων, σε 30΄ ομιλίες ή σε 60΄ παρουσιάσεις, να μας προσφέρουν φυσικές μεθόδους βελτίωσης της καθημερινότητας μας, μέσα από παραδοσιακές και νέες τεχνικές στη θεραπεία, αυτογνωσία και την ευεξία.

Σε 2 μεγάλους εκθεσιακούς χώρους του φεστιβάλ παρουσιάζονται προϊόντα και συσκευές για τη φυσική ζωή και την ευζωία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Η Πρακτική, η Γνώση και οι Εξελίξεις στον Κόσμο της Θεραπείας είναι εδώ!

Η πορεία μας προς την ευτυχία που αξίζουμε αρχίζει τώρα!!!

5th Therapy Planet Festival

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ώρα 09:00-22:00

Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα

 

Site: http://festival.therapyplanet.gr/

facebook: https://www.facebook.com/TherapyPlanetFestival

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>