6ο Therapy Planet Festival

Φεβρουαρίου 09, 2015

Η θεραπεία και η αυτογνωσία είναι κοντά σας τώρα! Δεν χρειάζεται να ψάχνετε παντού, γιατί το 6ο Therapy Planet Festival υποδέχεται και πάλι το κοινό, την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και σας καλεί να πάρετε πάλι μέρος στο Φεστιβάλ – Συνέδριο φυσικών και εναλλακτικών θεραπειών.

Γιορτή χαράς και εξερεύνησης του εσωτερικού μας κόσμου, ημέρα ευεξίας, αρμονίας και προσωπικής ανάπτυξης, χαρακτηρίζεται αυτό το φεστιβάλ.

Οι συντελεστές του υπόσχονται να συγκεντρώσουν μέσα σε μια μόνο ημέρα, σε πέντε αίθουσες ανοιχτές στο ευρύ κοινό, πάνω από 60 ομιλητές, θεραπευτές και εκπροσώπους κέντρων από τον χώρο της ψυχολογίας, της ιατρικής και των ενεργειακών θεραπειών, σε 30’ ομιλίες ή 60’ παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια.  Παράλληλα, σε δύο αίθουσες, 120 εκθέτες παρουσιάζουν προϊόντα και συσκευές για τη φυσική ζωή και την ευζωία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ενας πλανήτης που εκπέμπει φως και γνώση σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε, για να απολαμβάνετε τη ζωή όπως σας αξίζει!

Η Πρακτική, η Γνώση και οι Εξελίξεις στον Κόσμο της Θεραπείας είναι εδώ!

Να είστε όλοι εκεί!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

Τηλ. Επικοινωνίας: 213 0314859

Site: http://festival.therapyplanet.gr/

facebook: https://www.facebook.com/TherapyPlanetFestival

About Author(1) Reader Comment

  1. 26/02/2015 at 8:17 μμ

    ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>